in , ,

Тото битката на братоците отново е тук: седмица 9

Тото битката на братоците се завръща, след седмици пауза. Клубният футбол бе в цикъл, брато. Време, в което сме наточили… прогнозите си за предстоящия кръг. Сега – ще пръскаме хастар!

Филипао
(6/8)

Борнемут – Саутхемптън

Хвърлям се в дълбокото с този мач, брато. “Черешките” ме кефят още от миналия сезон. През настоящия – също радват. Има над 2,5 гола в 6 от последните 7 срещи на тима. Освен това Борнемут отбеляза най-малко 2 гола в последните си 4 домакинства. От друга страна, Саутхямптън не е падал в 9 от последните 10 мача с този съперник. Въпреки това смятаме, че тази серия ще бъде прекъсната.

Прогноза: 1
Коефициент: 2.10

Макс
(2/8)

Челси – Ман Ю

Мач на живот и смърт, брато. Моуриньо ще се наака, но ще иска неговите момчета да зашият един гол. Челси от своя страна бие “червените дяволи” като домакин почти всеки път, така че няма съмнения, че ще набучат един. По принцип си е чиста лудост тоя мач да се играе, защото всичко може да стане, ама що па да нема попадения? Букмейкърите са хитри като лисици, затова и ти требва да бъдеш хитър с една такава обрана и балансирана прогноза.

Прогноза: гол/ гол
Коефициент: 1.75

Валдес
(5/8)

Нюкасъл – Брайтън

Това е един от онези кръгове, когато гледаш към мачовете и не виждаш нищо, брато. Търсиш от стотиците срещи нещо, което да ти хване окото, а това така и не се случва. И все пак – това лутане ме отвежда в Нюкасъл. Там “свраките” на Рафа Бенитес приемат Брайтън. Наясно съм, че гостите удариха тежко вече няколко фаворита, сред които и “Юнайтед”, но на свой ред домакините са в много тежко положение и нямат успех във Висшата лига. Все още ги поли и от обрата на “Олд Трафорд” от 2:0 до 2:3. На свой ред гостите прекъснаха серията от пет мача без успех с 1:0 над “Уест Хем” и сега ще влязат по-спокойни, но и по-уверени в сблъсъка. И вса пак – прогноза №1 – под 2.5 гола, прогноза №2 – единица.

Прогноза: 1
Коефициент: 2.2

Тото битката на братоците: седмица 1

Тото битката на братоците: седмица 2

Тото битката на братоците: седмица 3

Тото битката на братоците: седмица 4

Тото битката на братоците: седмица 5

Тото битката на братоците: седмица 6

Тото битката на братоците: седмица 7

Тото битката на братоците: седмица 8

Кефи ли те?

Куп дербита през уикенда

Ето какво ще стане с тялото ти, ако ядеш само плодове и зеленчуци