in , ,

Тото битката на братоците се завръща: седмица 5

Клубният футбол отново е тук, брато. Две победи на България в Лигата на нациите, подобна прогноза можеше да направи мого хора богати, но уви, ние не сме сред тези прозорливи хора.

Сега сме тук, за да дадем своите прогнози за рубриката ни “Тото битката на братоците”, в която тримата автори на Brato.bg се съревновамеме помежду си в опит да намерим тънкия познавач на залаганията.

Валдес
(2/4)

Уотфорд – Манчестър Юнайтед

От онези мачове, които на първо четене го виждаш “двойка”, но след като се вгледаш по-внимателно в цифрите, разбираш, че срещата е повече от тегава. Все пак домакинът е един от малкото отбори със 100% актив след първите 4 кръга. На свой ред “червените дяволи” спечелиха едва два от четирите си мача, а сезонът едва сега започва. По традиция гостуванията на “Викъридж Роуд” не са от леките за “Юнайтед” – допуснат гол във всеки един от последните 3 мача, както и поражение през 2016 г. с 1:3. Предвид трудно предвидимия краен изход, прогнозата е свързана с голове.

Прогноза: Под 2.5 гола
Коефициент: 1.85

Филипао
(3/4)

Уотфорд – Манчестър Юнайтед

Веднага бия контра! Домакините са с двойно повече точки от своя съперник. Освен това са вкарали по най-малко два гола в последните си четири мача във Висшата лига. Юнайтед уж се опитва да влезе в час, но срещу “стършелите” ще види зор, като жигула на баир. Налице са над 2,5 гола в последните 7 мача между двата отбора, когато “Уотфорд” е бил домакин. Очаквам голове, а коефициентите да има такива са съблазнителни, като цици на момиче в побертет.

Прогноза: Гол/Гол
Коефициент: 1.80

Макс
(1/4)

Тотнъм – Ливърпул

В събота ог 14:30 ч. е големият мач. Домакините бяха изморени от Световното по футбол, защото голяма част от играчите им стигнаха до полуфинал. В Ливърпул пък са мега мотивирани да газят наред, защото медии, специалисти и обикновени зевзеци ги сочат като шампиони тоя сезон. Клоп ще вземе поредна победа, а Хари Кейн и компания ще тичат само първото полувреме.

Прогноза: 2
Коефициент: 2,40.

 

* В скоби са познатите мачове от изиграните до момента кръгове

Тото битката на братоците: седмица 1

Тото битката на братоците: седмица 2

Тото битката на братоците: седмица 3

Тото битката на братоците: седмица 4

Кефи ли те?

Още една силна книга излиза – биографията на Тоти

Not Safe For Work
Click to view this post

Жена хвърли топа, докато прави орална любов