in

Тото битката на братоците: седмица 3

Нов кураж и нов тираж, брато. Филипао вече е с едни гърди пред останалите автори на Brato.bg. Те обаче не се отказват, защото от Божинката знаят, че пътят е трънлив, но дълъг. Време е за новите ни прогнози, с които се съревноваваме помежду си. Ти обаче може да си избереш някой мач, за да го сложиш в правата си колонка. Успех!

Филипао
(2/2)

Фулъм – Бърнли

Домакините започнаха с две поредни загуби, но ме съмнява да станат три. В Англия не е изключено, но все пак… Отборът на Славиша Йоканович направи доста трансфери и е нормално играчите да си подават все едно се мразят. Въпреки трудния старт във Висшата лига, мисля, че “Фулъм” ще запише първа победа за сезона.

Прогноза: 1
Коефициент: 2.00

Валдес
(0/2)

Уулвърхямптън – Манчестър Сити

Въпреки първите си две несполуки с прогнозите, сега отново ще рискувам. Подобно на Фулъм, и “вълците” направиха солидна селекция през лятото в опит да превърнат участието си във Висшата лига в константно, а не мимолетно. Но началото не бе особено впечатляващо. Преди година двата тима направиха здрав мач за Карабао къп, решен след 120 играви минути и дузпи. От своя страна Сити започна впечатляващо с трофей за Комюнити Шийлд и две победи във Висшата лига. Предвид ентусиазмът на домакините и класата на гостите, прогнозата ми е за голове.

Прогноза: Гол/гол
Коефициент: 2

Макс
(0/2)

Уотфорд – Кристъл палас

Двата отбора са доста различни от миналия сезон. Домакините продадоха силни играчи и като че ли са разхлабили редиците, а гостите се закрепиха във Висшата лига и в момента даже изглеждат стабилни. Кристъл палас беха за кашмер много мачове, сега не е така. Тук ще има голове, може би и картони, а може би няма да има нищо от двете, възможно е да няма и мач, знае ли човек…

Прогноза: Х
Коефициент: 3.25

* В скоби са познатите мачове от изиграните до момента кръгове

Миналите кръгове:

Тото битката на братоците: седмица 1

Тото битката на братоците: седмица 2

Кефи ли те?

Защо Роналдо играе с номер 7?

Луда работа: Кола с две предници (ВИДЕО)