in

Тото битката на братоците – седмица 7

Продължаваме ударно с нашата рубрика “Тото битката на братоците”, в която тримата автори на Brato.bg се съревновамеме помежду си в опит да намерим тънкия познавач на залаганията. Ту ни връзва, ту – не. Ту боднем, ту – ножовка. Нормалните неща, брато. Време е за кръг 7 от битката, която е по-интригуваща от родния ни шампионат. А и по-честна, гаранция.

Валдес
(3/6)

Рома – Лацио

Треньорът на “вълците” Еузебио Ди Франческо е поставен под напрежение след слабия старт в Серия А. За неговото място вече се спрягат имената на Винченцо Монтела и Антонио Конте. Но през седмицата “Рома” разби “Фрозиноне” с 4:0 и поне за момента си стъпи на краката. Сега обаче предстои здрав сблъсък с “Лацио”. А моментната форма е изцяло в ползва на римските “орли”, спечелили всичките си 5 двубоя във всички турнири. Но в дербита като това формата не играе. Коефициентът за “Рома” обаче ме кара да рискувам и да заложа на 1. Тези, които обаче обичат премерените ходове, могат да се спрат на опцията “равенство няма залог”, където успехът на Рома е със ставка 1.83. Ако двубоят завърши с реми, не губиш нищо.

Прогноза: 1/равенство няма залог
Коефициент: 1.83

Филипао
(5/6)

Уест Хям – Манчестър Юнайтед

И двата отбора са в криза, но в различни измерения. Въпреки това Юнайтед не е победен в последните 18 от общо 18 гостувания на “чуковете” във Висшата лига. В изиграните 6 кръга до сега “червените дяволи” пуснаха в 5 мача голове, които са общо 9 или близо по два на среща. Юнайтед може и да спечели двубоя, но очаквам да пусне кръв.

Прогноза: Гол/Гол
Коефициент: 1.75

Макс
(2/6)

Челси – Ливърпул

Момчетата на Клоп ще сразят с повече от два гола лондончани. Защо? Защото нема никва логика, брато. Не, дочуваме, че в мача им за Купата на лигата “червените” са легнали. Сега “сините” ще легнат и всички са доволни. Бе, майната му, пишем 2 със затворени очи.

Прогноза: 2
Коефициент: 2.6

* В скоби са познатите мачове от изиграните до момента кръгове

Тото битката на братоците: седмица 1

Тото битката на братоците: седмица 2

Тото битката на братоците: седмица 3

Тото битката на братоците: седмица 4

Тото битката на братоците се завръща: седмица 5

Тото битката на братоците: седмица 6

Кефи ли те?

Много люти дербита по телевизията в събота

Български фен се обясни в любов на FIFA 19