in

Тото битката на братоците: седмица 4

Уикендът отново е тук с мачове за каса бира, брато. Филипао води пред останалите автори на Brato.bg в тото битката на нашия скромен, но вечно жъден екип. Продължаваме напред! Ето какви прогнози даваме за тоя уикенд – виж ги и прецени дали да ги заложиш така или наобратно.

ВИЖ ОЩЕ: 5 МЕСТА В СЕВЕРОЗАПАДА, НА КОИТО ВАЛЕРИ БОЖИНОВ ДА ЗАВЕДЕ ЖЕНА СИ

Филипао
(3/3)

Евертън – Хъдърсфийлд

Домакините ще продължат с доброто представяне този сезон, брато. До момента имат два равни и една победа, но сме сигурни, че ще бият на своя стадион. Хъдърсфийлд да треперят! Евертън имат доста класни играчи, духът е приповдигнат, победата е задължителна. Няма кво да стане!

Прогноза: 1
Коефициент: 1.50

 

Валдес
(1/3)

Лестър – Ливърпул

Двата тима по традиция правят зрелищни мачове, когато се изправят един срещу друг. Логично, предвид играчите, с които разполагат. А 5 от поредните 6 мача е завървал “оувър” с над 2.5 попадения. Очакванията ми са и сега да се случи същото, въпреки че на терена няма да е Джейми Варди, който е наказан.

Прогноза: Гол/гол
Коефициент: 1.9

 

Макс
(0/3)

Аталанта – Каляри

Домакините са високомерни копеленца и като цяло го изядоха в Лига Европа. Копенхаген ги победи на дузпи след продължения, което значи спад на настроението. Няма как да е иначе. Каляри не са нищо особено, ако се сберем 11 човека от страницата на Брато във ФБ, ще ги бием на топка. Прогнозирам под 2,5 гола в мача, требва да се строши каръка.

Прогноза: под 2,5 гола
Коефициент: 2

* В скоби са познатите мачове от изиграните до момента кръгове

 

Миналите кръгове:

Тото битката на братоците: седмица 1

Тото битката на братоците: седмица 2

Тото битката на братоците: седмица 3

Кефи ли те?

Стълбище в Дупница като клавиатура на пиано

Направо не е истина! Цецка и Брато си предлагат брак едновременно (ВИДЕО)