in , ,

Тото битката на братоците: седмица 6

Продължаваме ударно с нашата рубрика “Тото битката на братоците”, в която тримата автори на Brato.bg се съревновамеме помежду си в опит да намерим тънкия познавач на залаганията. Ту ни връзва, ту – не. Ту боднем, ту – ножовка. Нормалните неща, брато. Време е за кръг 6 от битката, която е по-интригуваща от родния ни шампионат. А и по-честна, гаранция.

Валдес
(2/5)

Фиорентина – СПАЛ

Тоя мач изглежда на пръв поглед сигурна единица, брато, но ако погледнеш класирането, ще се изненадаш, че гостите са с 9 от 12 възможни точки след първите 4 кръга. Те загубиха единствено от Торино, а това се случи при визита в началото на месеца.

Сега обаче смятам, че скромният иначе тим, няма да успее да измъкне нещо от Флоренция. През изминалия сезон изненадващо “виолетовите” не успяха да спечелят нито един от двата сблъсъка, но сега изглеждат като по-опитния отбор. Дори от текста си личи противоречието с мен, но така е, когато попълваш фиш, сърцето казва едно, разумът – друго…

Прогноза: 1
Коефициент: 1.61

Филипао
(4/5)

Фулъм – Уотфорд

Две от приятните изненади до момента във Висшата лига. Налице санад 2,5 гола в последните 4 мача на Фулъм. Абсолютно същата тенденция се наблюдава и при Уотфорд. Търсим добър коефициент, а този за гол/гол е повече от примамлив.

Прогноза: Гол/Гол
Коефициент: 1.61

Макс
(2/5)

Ботев Враца – ЦСКА-София

Домакините са жегнати от енергията на Валери Божинов. Колкото и да е забавно покрай него, все пак е играл в Ювентус и Манчестър Сити, така че има кво да каже за най-великата игра. Гостите пък гонят задължителна победа, ако искат да се борят за нещо. Кметът на Враца също ще заложи на гол/ гол, така че и ти нема да сгрешиш! Врачани са люти даже и у Монтана, където Ботев играе домакинските си срещи, щото на собствения стадион нема осветление. ЦСКА пък имат бързия Десподов и здравия Мауридес, за които ще е провал, ако не отбележат поне едно попадение.
Прогноза: Гол/ гол и над 2.5 гола
Коефициент: 2.87

* В скоби са познатите мачове от изиграните до момента кръгове

Тото битката на братоците: седмица 1

Тото битката на братоците: седмица 2

Тото битката на братоците: седмица 3

Тото битката на братоците: седмица 4

Тото битката на братоците се завръща: седмица 5

Кефи ли те?

Изтрезняваме пред телевизора с тези мачове в събота

Телевизионният футболен маратон в неделя стартира от Торино и завършва в Лион