in

Тото битката на братоците: седмица 2

Колелото вече е задвижено, брато. Първият кръг на Висшата лига бе изигран, но този уикенд е ред и на Ла Лига и Серия А. С две думи изборът при оформянето на фиш в пункта или онлайн букмейкърите е далеч по-солиден. Екипът на Brato.bg пък се впусна в ожесточена битка помежду си в търсене на човека с най-точни прогнози. Правилата са ясни – всеки един от тримата автори прогнозира по един двубой, а в края на сезона ще разберем и кой от нас разбира топчето и на кой не му върви хазарта, а само в любовта. Ха-ха!

Седмица 2

Валдес
(0/1)

Болоня – Спал 1

През лятото Филипо Индзаги пое домакините в опит да усмисли сезона на “Болоня”. През изминалата кампания клубът бе в златната среда и нито се бореше за своето оцеляване, нито за нещо повече. Супер Пипо вече направи чудеса със скромния “Венеция” и сега е готов за ново предизвикателство. Първият му съперник е СПАЛ. През изминалия сезон тогавашния новак успя със сетни усилия да запази елитния си статут, след като спечели 9 точки в последните 4 кръга. Сега обаче ще бъде по-трудно това да се случи.

Прогноза: 1
Коефициент: 2.08

Макс
(0/1)

“Лудогорец” – ЦСКА

Смело и безотговорно за равен. Двата отбора са изморени от мачовете в Европа и ни се струва, че няма да успеят да се победят. Гостите са разочаровани от отпадането си и ще търсят категорична игра, която обаче ще стане трудно срещу бразилчетата с български паспорти. Ако и ние взимахме по 30к евро, щехме да тичаме като изоглавени. Ще гледаме мача с много бира и много наденички, щото ще има и картони, чакаме да гледаме тежки сблъсъци в неделя вечер. Ще го предават по Диемите от 21:00 ч.

Прогноза: Х
Коефициент: 3.05

Филипао
(1/1)

“Евертън” – “Саутхямптън”

Двата отбора почнаха с реми в първия кръг. Домакините са ми по-симпатични, защото Лейтън Бейнс и Дженк Тосун са ми в отбора на ФИФА-та – страшни ръгачи. В Саутхямптън са големи криваци и може да ми прецакат тотото, но въпреки това залагам, че ще паднат.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.85

* В скоби под името на всеки един от авторите е посочена статистиката познати мачове/кръгове

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Мацка скъса с гаджето си, той й открадна тоалетната чиния

Not Safe For Work
Click to view this post

Бабата, на която с кеф бихме намокрили мерудията