in

Тото битката на братоците: седмица 1

Новият футболен сезон е факт, брато. С него идва и апетитът за прогнози. Този път ще бъде малко по-различно. С кампанията в Англия стартира и съревнованието между нас, авторите на Brato.bg. В него се впускат Филипао, Макс и Валдес, а правилата са опростени до абсолютния минимум – този, който познае най-много мачове, в края на сезона ще бъде победител. Всички първенства са отворени за прогнози. Авторът сам избира мачът, на който е готов да заложи и своята Цецка. Тото битката на братоците е забранена за чичо Венци, Перукан и останалите родни герои. Само ние сме, но се надяваме да ти помогнем в онези трудни моменти, когато се чудиш на кой мач да се спреш. Винаги можеш да ни подскажеш на лично във Фейсбук, а някой от нас може да се вслуша и в съветите ти. Но да се върнем на темата – нека открием сезона подобаващо.

АЛФ СЕ ЗАВРЪЩА НА МАЛКИЯ ЕКРАН

Седмица 1

Валдес
Фулъм – Кристъл Палас гол/гол

Спечелилият промоция за Висшата лига тим на Фулъм хвърли най-много средства от всички новаци в първенствата от топ 5 за селекция през лятото. Отборът на Славиша Йоканович, добре познато у нас име, е мотивиран да се задържи в елита на Англия, след като изпадна преди 4 години. Първият кръг винаги е по-труден за прогнозиране, защото отборите са сравнително обновени и затова е удачно да се потърси опцията гол/гол. Кристъл Палас имаше своите трудности миналия сезон, но след назначението на Рой Ходжсън всичко си дойде на мястото.

Прогноза: Гол/гол
Коефициент: 1.7

Макс
Арсенал – Манчестър Сити

Домакините са с нов треньор Унай Емери – бившият на ПСЖ. Той има какво да доказва. Сигурно е пияч, но тва няма да е важно в мача, макар да е важно в живота. Арсенал имат нови играчи, а Обамаянг ще трябва да се доказва, щото миналия сезон нещо му беше лошо. За Сити каквото и да кажем ще е малко. Гуардиола е извънземен треньор. Отборът му вече спечели трофей срещу Челси, които горките и два дена да имаха възможност да играят в същия мач, нямаше да направят нищо съществено. Пеп повежда четата за поредна титла. Жаден е за успехи както ние сме жадни за една потна бира в жегата.

Прогноза: над 2,5 гола и гол/гол
Коефициент: 1.8

Филипао
Уотфорд – Брайтън

Брайтън са гола вода и кал по гърба в последните си 13 мача като гост на ниво Висша лига. В този брой срещи нямат победа. Домакините са ми и по-симпатични, така че единичката е моят залог. Уотфорд продаде ключов играч – Ричарлисон, ама все пак си има Трой Дийни. Тоя ше ги зашие докато се усетят, че съдията е свирнал начало на мача.

Прогноза: 1
Коефициент: 2.37

Кефи ли те?

Пенсионер монтира 11 смартфона на велосипед, за да лови покемони

Вече знаем идеалното време за пиене на бира, брато!