in

Тото битката на братоците: седмица 8

Продължаваме ударно с нашата рубрика “Тото битката на братоците”, в която тримата автори на Brato.bg се съревновамеме помежду си в опит да намерим тънкия познавач на залаганията. Ту ни връзва, ту – не. Ту боднем, ту – ножовка. Нормалните неща, брато. Време е за кръг 7 от битката, която е по-интригуваща от родния ни шампионат. А и по-честна, гаранция.

Валдес
(4/7)

“Лестър” – “Евертън”

Домакините се представят стабилно на свой терен, но въпреки това като загубиха единствено от “Ливърпул” (1:2) в първите си три срещи пред собствена публика. На свой ред “Евертън” ще се опита да се възползва от възхода след 3:0 над “Фулъм” в предишния кръг. Но “карамелите” се представят далеч от очакваното след сериозната селекция през лятото. Прогнозата ни е, че голове ще падат, а по възможност е в двете врати. Така е било в четири от последните шест случая, когато “Лестър” и “Евертън” са играли един срещу друг.

Прогноза: Гол/гол
Коефициент: 1.7

Филипао
(6/7)

“Кристъл Палас” – “Уулвърхямптън”

Въпреки че домакините не успяха да се разпишат в три поредни мача като домакин във Висшата лига, смятам, че тази тенденция ще приключи именно в този мач. Уулвърхямптън са в серия от пет мача без загуба, така че чакам попадения и от двата тима.

Прогноза: Гол/Гол
Коефициент: 1.90

Макс
(2/7)

Монако – Рен

Ето един прекрасен мач, на който можеш да заложиш къщата си, брато. Не вярвай на тия работи, за да не останеш бездомник, ама все пак логиката казва, че Монако ще удари вкъщи Рен. За домакините играе Фалкао и една сурия добри ритачи на топче. За гостите не играе Гонзо, сигурно помниш, че преди години беше там… Рен са се окъкали по принцип, скромно отборче, домакините обаче требва да се доказват. Удри през кръста, натискай, атакувай, влачи!

Прогноза: 1-ца
Коефициент: 2.00

* В скоби са познатите мачове от изиграните до момента кръгове

Тото битката на братоците: седмица 1

Тото битката на братоците: седмица 2

Тото битката на братоците: седмица 3

Тото битката на братоците: седмица 4

Тото битката на братоците се завръща: седмица 5

Тото битката на братоците: седмица 6

Тото битката на братоците: седмица 7

Кефи ли те?

Много смях: Хуан разказва за ремонта на “Граф Игнатиев” (ВИДЕО)

Песните, на които Криско да НЕ прави ремикс