in , ,

Песните, на които Криско да НЕ прави ремикс

Преди дни Криско направи ремикс на един вечен хит, брато. Става въпрос за песента на Мишо Шамара и Антибиотика “Искам да бъда с теб”. Габровецът направо се издриска на метеното. Защо, бе, човек? Защо ти трябваше?

Веднага се замислихме, че има още яки песни, които Криско може да ремиксира, и затова направихме тази статия. Тя е за песните, които изпълнителят НЕ трябва да прави ремикс. НИ-КО-ГА!

„Фенки, Фенки“ на Мишо Шамара

Песен, която остава завинаги в българския хип-хоп фолклор. Може би тя изстреля Мишо Шамара към върха преди почти 20 години. Тъпо ще е Криско да й направи кавър, още повече, че неговите фенки са непалнолетни. Ще изглежда нелепо, докато пее: „Искам да е*а всички фенки, фенки“, докато около него денсат момиченца в тийнейджърска възраст с акне по лицето.

„Гимнастички“ на Мишо Шамара

Казаното по-горе важи с голяма сила и за този хит от едно време.

„Не искам да бъда с теб“ на Лошите

На тази песен НИ-КО-ГА! Може би най-силната българскиа хип-хоп песен. Със сигурност е най-големият хит на RnB Records. Няма компания, която да не иззригва при пускането на песента на “Лошите”.

„Началото“ на Slim, Buck и sr. Martini и Spens

Един от най-големите хитове на Sniper Records. Само си представяме как би променил коплета на Спенс. Може би ще звучи така:

„Павкам наргиленце с Тита и Гери-Никол, павках преди с мъже, сега с траверси – пълно е бол. Павках с Килата и Спенс, но ставам звяр одма, чалгата продава, мога да помогна.“

И тук повръщаме…

„Колега“ на Ъпсурт

Ако Криско дори си и помисли да пипа тук, ще организираме масово уриниране пред офис-сградата му, а след това ще го подкараме и с други физиологически нужди.

“Батенце” на DRS

Наистина, недей! Молим те!

“Запазена Марка 2” на Stambeto ft. Lamoza & B.I.X. & 3G

Тази вече му я подаряваме. Само да се закълне, че няма да закача по-горе изброените.

Кефи ли те?

Тото битката на братоците: седмица 8

Отнемат титлата на Нурмагомедов (ВИДЕО)