in , ,

Жена хвърли топа, докато прави орална любов

38-годишна жена хвърли топа от свръхдоза по време на чок-чок, брато. Тя предрусала, докато прави орална любов на доктор, който преди това разсипал върху шмайзерчето си доста бело. Бащата на починалата твърди, че лекарят обещал да излекува неговата красива дъщеря от тендинит. Случаят се развива в Германия, а не в Слънчев бряг. Двойката се срещнала на сайт за запознанства и се стигнало до чок-чок, но Ивона, починалата, не знаела, че ще продухва с кока.

Д-р Нидербилер от германския град Халберщат е обвинен в причиняване на тежки телесни наранявания с фатален край и изчаква съдебен процес. Той нанасял кокаин на малкия си приятел по време на секс и с две други момичета, но никоя от тях не умряла.

Няколко жертви са съобщили, че след като са се срещали със заподозрения, имали леко замайване. 64-годишният баща на Ивона казва, че дъщеря му е била пациентка на д-р Нидербилер и е убеден, че заподозряният я е избрал за своя жертва.

Членовете на семейството на 38-годишната германка ще бъдат съобвинители по делото срещу палавия лекар и очакват справедливост.

“Доживотна присъда! Всичко останало няма да бъде справедливо”, казва бащата на починалата.

Кефи ли те?

Тото битката на братоците се завръща: седмица 5

Гол №500 за Златан! И то какъв! (ВИДЕО)