Цецките масово се отдали на изневери след края на изолацията

Цецките масово се отдали на изневери след края на изолацията

Цецките тотално разградили двора след края на карантината, брато. Стой спокойно и не бий шамар на жената, защото става въпрос за британките, макар че и нашите не са по-малко дашни. Сайтът за извънбрачни връзки Gleeden установи, че 38 процента от британските жени са изневерили с колега, веднага след завръщането си в офиса при разхлабването на карантината.

Порталът е специализиран за европейски дами-кръшкачки и наброява 7 милиона членове, 250 хиляди от които са от Великобритания. Когато били запитани как оправдават своето фриволно поведение, 39 процента от поданичките на Нейно Величество доверили, че искали да се уверят колко атрактивни са и за други мъже освен партньора им.

Една четвърт от респондентките мотивирали изневярата си с желанието да се почувстват отново желани. Над шейсет процента от жените от сайта си признали, че по време на карантината са преживели емоционални и брачни разочарования. Много от новооткрилите радостта от извънбрачния секс британки пък се позовали на желанието да се освободят от натрупания стрес.

Седемдесет и осем процента от изневерилите признали, че действията им не били планирани, за разлика от другите 22 процента, които старателно подготвили нещата в офиса. Коври, сър!

Петдесет и девет процента от анкетираните били готови за повторно сексуално приключение с колега, докато 41 процента решили да спрат дотук.