in

Капитанът на Армения отказа трансфер и спира с футбола, за да отиде на война

Какво нещо е животът, брато. В това се убеди футболната общественост, след като стана ясно, че капитанът на Армения Вараздат Хароян спира с футбола, за да отиде на война, пишат световните медии. Играчът е прекратил договора си с руския платежоспособен “Урал” (Екатерининбург), където доскоро игра Николай Димитров, и ще се присъедини към армията на родината си. Нещо повече, очакваше се централният бранител да бъде продаден на АЕЛ в Кипър, но агентът е уведомил руския клуб, че клиентът му става военен.

Армения помоли всеки мъж до 40-годишна възраст да се присъедини към редиците в избухналия конфликт срещу Азербайджан за спорната област Нагорни Карабах. Молбата не е със задължителен карактер, но Хароян, който има 51 мача на национално ниво, е избрал да се откаже от живота на спортист в името на своята страна.

Арменският футбол със сигурност не е сред най-силните в Европа, но футболистът е популярна личност в страната, а местните медии смятат, че действията му могат да имат сериозен ефект в кампанията за набиране на още доброволци. Питаме се от родните национали кой би влязал в армията и да се откаже от дискотеки, наргилета и кафенета…

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Цецките масово се отдали на изневери след края на изолацията

Not Safe For Work
Click to view this post

Снимки за пораснали (16+)