in ,

Как да правиш повече секс през есента

Мит е, брато, че се прави повече секс през лятото. Тогава ти е горещо, пие ти се бира, предпочиташ да си навън с приятели. Да, жените носят оскъдно облекло и с мъка прикриваш ерекцията, но в крайна сметка другите сезони не отстъпват по нищо на този наш нагон. Това важи и за Цецките, разбира се. А проучване показва, че ние, братоците, налитаме на женска плът именно в месеците, когато започват да окапват листата по дърветата. Има някаква връзка с тестостерона, но не сме научни хора, за да ти го обясним. Но пък сме тук, за да дадем няколко ценни съвета и насоки как можеш да правиш повече чок-чок през следващите 3 месеца.

Ако искаш да те топля…

Свърши ли месец август, крайниците на всички Цецки рязко започват да стават студени като метален парапет в подлез. Вадят се юрганите, родопските одеяла и започва тормозът над силния пол. Цецките постоянно искат да си топлят – я краката, я ръцете. Тук е моментът да удариш по масата и да й кажеш, че ако иска топлина, първо ще й загрееш задника. Сещаш се? Първият път може номерът и да не мине, но ще видиш, че е готова всяка вечер да ти пуска, стига да не й е студено. Ако пък не сте гаджета, това може да е една добра оферта посредата на вашия чат…

Есенна романтика

Жълто-кафяви листа по земята, кал, дъжд, студено време, хладни утрини, мрачни мисли. Есента е така, но заведи Цецка на някое готино местенце с хубави гледки. След това й подари цвете с картичка. Все пак жените си падат по романтика, а ти искаш да боцкаш, така че не ни се прави на кисел. Какво да пишеш на картичката? “Aз не искам да живея с хора, които събират есенните листа и ги горят!”. Брато, след удивителния знак, ще има дълбоко гърло, заклеваме се!

Варете заедно лютеница

Предложението ти включва посещение на твоето село, където вашите по традиция затварят промишлени количества буркани. Там ще й създадеш уют и топлина, ще се размекне, ще си каже “кво пък толкова”. Няма да усетиш кога ще я мажеш с първата партида лютеница по тялото й и след това ще го дегостираш. Мммм. Ако нямаш село или подходящо място, просто намери открито пространство, където можеш да вариш лютеница. Мирисът на чушки и домати ще я побърка, ще й създаде усещането за домашен уют и скоро ще е в твоя скут. Така поне си го представяме.

Бъди по-настоятелен

Лятото е сезонът на несериозните отношения. Знаеш го – омайниче, мушкато и бегония. Есента е друга бира.  Захлаждането изпраща сигнал към хората, който им казва, че е време да намерят свой партньор. Това превръща есента в най-подходящия сезон за влюбване, срещи и по-сериозни неща. Хванеш ли си гадже, ясно е, че първите месеци ще сцепите подматрачната рамка. След това постепенно нещата утихват, но пък тази есен ще я помниш цял живот, брато!

Кефи ли те?

Заради рецензия на хотел: Турист е осъден на затвор

Без папагали в британски парк – псували яко посетителите