in

5 причини да не си купиш веднага FIFA21

Големият ден наближава, брато. Много скоро кутийката на FIFA 21 ще бъде в ръцете на своите почитатели. Но не и в нашите. Решихме, че този път е редно да проявим търпение, да изчакаме, да дадем малко време и на EA Sports. Преди година началото бе адски трудно и дразнещо, изпълнено с бъгове. Какво да очакваме сега, когато светът е парализиран от COVID-19? Не знаем, но предвид случващото се през цялата година, не сме оптимисти за новата версия на иначе любимата ни игра. Тук имаме пет силни довода да не бързаш да си я поръчваш.

Многото бъгове

Няма да те лъжем, брато. Миналият септември чакахме с нетърпение FIFA20 и когато най-накрая пристигна, беше пълна с бъгове. Играехме, а ни се искаше да скочим от терасата заедно с диска. Някои бъгове си останаха и до сега, но вече не им обръщаме внимание. През миналата есен EA Sports пусна няколко пача, за да фиксира грешките, но това отне известно време. Предпочитаме сега да изчакаме, за да видим първите мнения и после да вземем крайно решение.

Цената

Като всяко друго нещо, цената в началото винаги е по-висока. По Коледа обаче има промоции, а и не е далеч този ден, тъй като премиерата на новата версия се забави леко заради променения календар на ФИФА вследствие на COVID-19. Ще изчакаме по-добра оферта за иначе любимата ни игра.

Новите конзоли

Пак по Коледа се очаква голямата премиера на PS5 и X Box Series X. Много геймъри вече обявиха, че ще изчакат именно новите конзоли, за да преценят какво да правят. Има логика, въпреки че от EA Sports вече обявиха, че играта ще бъде съвместима както със сегашния PS4, така и със следващата версия.

Оценките на играчите

Така и не разбрахме логиката на производителите на играта. Няма FIFA в последните години, която да няма нелогични оценки на футболистите. Най-фрапираща е оценката на физиката на Бускетс от “Барселона” и на Кристиано Роналдо от “Ювентус”. Първият изглежда като дюнерджия на Плиска, но е с по-висок показател от португалеца, който е як на бик. Вкаралият 34 гола в 51 мача за “Интер” Ромелу Лукаку вече пропищя в социалните мрежи, след като видя общата си оценка от 85, а Роберто Фирмино (12 гола в 52 двубоя) е с 87 рейтинг. Трагедия, брато.

Иконите

Само на FIFA 20 пакнахме между 20 и 30 икони, от които използвахме само трима – Роналд Куман, Кени Далглиш и Иън Ръш. Останалите си не стават. Бе тотален краш. Особено фрапиращо бе, когато Алън Ширър, велик нападател и наш любимец, не може да ти свърши никаква работа, докато Емилио Бутрагеньо бе футболен Бог. А испанеца има два пъти по-малко попадения в кариерата си спрямо англичанина с вдигнатата след гол ръка.

Кефи ли те?

ВИДЕО: Когато си ядосан, гледай това – как тревата расте

Not Safe For Work
Click to view this post

Цецките масово се отдали на изневери след края на изолацията