Отвори врати стриптийз клуб, в който клиентите не слизат от колата си

Отвори врати стриптийз клуб, в който клиентите не слизат от колата си

В Хюстън беше открит първият в щата Тексас „драйв тру“ стриптийз клуб, в който клиентите наблюдават стриптийзьорките, без да слизат от автомобила си, брато.

Това е идеалното решение на собствениците на „Клуба на джентълмените „Вивид“. В условията на пандемия посещенията с кола са най-безопасни и спазването на физическата дистанция както между клиентите, така и със стриптийзьорките, е гарантирано, предава БТА.

Посетителите пристигат на 4 колела в голяма бяла шатра и са отделени от танцуващите момичета с ниски метални заграждения. Клиентите спират пред стриптийзьорката, която най-много им харесва на пилона, и имат право на две изпълнения, преди да напуснат. По този начин от една страна върви бизнесът, а от друга – всички противоепидемични мерки са спазени и всички са доволни.

Момичетата сами избират дали да носят или не предпазни маски, тъй като са на над 2 метра разстояние от автомобилите. Посетителите оставят на пода бакшишите, преди да напуснат клуба. В колите може да бъде поръчана храна, докато водачите наблюдават шоу програмата.

Собственикът на клуба Джино Дилоло е горд, че стриптийзьорките могат да работят и в условията на ограничителните мерки, като осигуряват поминък за себе си и за семействата си.