Любимката ни Аса Акира обясни сценично си име

Любимката ни Аса Акира обясни сценично си име

Ако името Аса Акира ти говори нещо, но не си сигурен откъде, то ти си голям палавник, брато. А ако го знаеш, сам осъзнаваш, че линията ти на живот на ръката е износена от шляпане на маймунката.

Е, ние не сме по-различни, няма какво да се лъжем. Тук сме, за да ти разкрием нещо интересно. Самата Аса разясни наскоро защо е избрала това свое сценично име. 34-годишната порно актриса се занимава с филми за възрастни от 14 години. Има много опит и солидно количество кадри зад гърба си.

През 2013 година дори взе Оскар за порно актриса на годината. Напълно очаквано името, с което стана популярна, не е истинското й. В действителност тя се казва Аса Такияами. Родена е в САЩ, но от японски родители. Първото й име означава „сутрин“. В Инстаграм тя обясни и сценичното й такова.

„Акира беше любимият ми филм в един момент – коментира Аса. – Затова го избрах.“

Акира е японски анимационен научнофантастичен филм от 1988 година на режисьора Кацухиро Отомо по негов сценарий в съавторство с Изо Хашимото. Филмът е базиран на манга поредицата на Отомо „Акира“. Действието се развива в киберпънк антиутопия, като младежка банда е въвлечена в таен правителствен проект и освобождава държано затворено същество със свръхестествени психични сили.