Котка краде оборота от руска кръчма (ВИДЕО)

Котка краде оборота от руска кръчма (ВИДЕО)

Как се отплащаш за добрината на стопанката си, приютила те от улицата? Като се опиташ да откраднеш пари от касата в заведението ѝ, при това не само веднъж, брато. Забавната случка се е разиграла в руския курортен град Анапа в Краснодарския край. Кадри от подвизите на котката айдук, запечатани от охранителната камера, са качени в Instagram.

Собственичката на кръчмето Надежда Водолазкая разказва, че преди няколко месеца е осиновила женското коте, след като го е намерила изоставено в кутия на улицата.

Първият опит на крадливата писана, наречена Масяня, да отмъкне банкноти от кутията с пари в кръчмата, е бил осуетен от бдителен клиент. Той успял да грабне плячката на косматата пакостница, когато тя случайно я изпуснала на пода.

Първоначалният неуспех не отказал Масяня от целта ѝ. Възползвайки се от това, че не я следи някой посетител със зорко око, котката пробвала отново да се измъкне с кеш, без да бъде възпрепятствана. Оказало се обаче, че клиентите наблюдават с интерес новото ѝ престъпно деяние. Установявайки, че при втория си опит животното е грабнало руски рубли, използвани за декорация, посетителите избухват в смях.

„Не ми е ясно защо Масяня е такава голямя почитателка на парите. Известно ми е само, че е склонна към пакости. Затова занапред нея ще я държим под око, а парите – под ключ”, казва Надежда Водолазкая.

https://www.instagram.com/tv/CC8n8hLHMDN/?utm_source=ig_web_copy_link