in

Котка краде оборота от руска кръчма (ВИДЕО)

Как се отплащаш за добрината на стопанката си, приютила те от улицата? Като се опиташ да откраднеш пари от касата в заведението ѝ, при това не само веднъж, брато. Забавната случка се е разиграла в руския курортен град Анапа в Краснодарския край. Кадри от подвизите на котката айдук, запечатани от охранителната камера, са качени в Instagram.

Собственичката на кръчмето Надежда Водолазкая разказва, че преди няколко месеца е осиновила женското коте, след като го е намерила изоставено в кутия на улицата.

Първият опит на крадливата писана, наречена Масяня, да отмъкне банкноти от кутията с пари в кръчмата, е бил осуетен от бдителен клиент. Той успял да грабне плячката на косматата пакостница, когато тя случайно я изпуснала на пода.

[embed class=”is-loading” width=”328″ height=”634″]https://www.instagram.com/p/CC0d6F0KwTg/?utm_source=ig_web_copy_link[/embed]

Първоначалният неуспех не отказал Масяня от целта ѝ. Възползвайки се от това, че не я следи някой посетител със зорко око, котката пробвала отново да се измъкне с кеш, без да бъде възпрепятствана. Оказало се обаче, че клиентите наблюдават с интерес новото ѝ престъпно деяние. Установявайки, че при втория си опит животното е грабнало руски рубли, използвани за декорация, посетителите избухват в смях.

„Не ми е ясно защо Масяня е такава голямя почитателка на парите. Известно ми е само, че е склонна към пакости. Затова занапред нея ще я държим под око, а парите – под ключ”, казва Надежда Водолазкая.

[embed]https://www.instagram.com/tv/CC8n8hLHMDN/?utm_source=ig_web_copy_link[/embed]

Кефи ли те?

Животът на всеки човек завършва по един и същ начин. Само детайлите как са живяли ги отличава.

Not Safe For Work
Click to view this post

Отвори врати стриптийз клуб, в който клиентите не слизат от колата си