Opel с престижна награда за интериор

Opel с престижна награда за интериор

Opel ADAM, на който лично ние бихме сложили газов инжекцион, спечели приз за „Най-добър вътрешен дизайн на годината” в конкурса “Automotive Interiors EXPO 2013 AWARD” в Щутгарт, Германия.

Зад симпатичния Opel ADAM останаха коли като Alfa Romeo 4C, Jaguar F-Type, Renault Clio и новия Range Rover.

Защо точно Opel ADAM? Ето ти няколко аргумента в снимки:

Opel-Adam_Green-front

2013-Opel-Vauxhall-Adam-51[2]Opel_Adam_2013_35_1440x900

Opel-ADAM-9c

Конкурсът иначе е проведен в рамките на търговското изложение за автомобилни интериори “Automotive Interiors EXPO 2013”. Opel ADAM, представен през април, вече успя да спечели пет титли в известния конкурс за иновации “Plus X Award”, както и в реномирания конкурс за дизайн “Red dot”.

Още малко за колата… С дължината си от почти 3,70 метра, автомобилът е перфектен за градски условия. Неговият забележителен и уникален „плуващ“ покрив, който визуално е отделен от купето, позволява перфектно изпълнение на комбинацията от два цвята. Opel ADAM предлага място за четирима души, които ще се радват на завиден простор, несвойствен за малък автомобил.
Тъй като е ориентиран към младите купувачи, той разполага със система за връзка със смартфони. Абе некво уникално бижу. А за газовата уредба се шегувахме. Много бега, малко гори.