in

“Sports Heads”: Кретенската игра, която зарибява

Брато, когато се чудиш какво да правиш, без значение дали си на работа или у вас, предлагаме ти да убиеш време с една футболна игра. Тя се казва “Sports Heads” и страшно много зарибява, въпреки че на пръв поглед изглежда доста кретенска.

асдас
Можеш да играеш сам, но може и срещу жената

В момента я има в три разновидности. Първата е “Sports Heads: Football Championship”. В нея играеш с отборите от английската Висша лига или по-точно с главите на футболистите и едното им краче. Кажи после как да не я харесваме тази игра?

Имаш сезон, в който играеш срещу всички отбори и трябва да ги победиш, като вкарваш голове в тяхната врата. То е ясно! По време на играта излизат най-различни неща, които може да се активират, докато биеш Уейн Руни или Дидие Дрогба, който още е в Челси.

Може топката да стане бърза, малка или голяма. Падат бомби и ако те оцелят, не можеш да мърдаш няколко секдунци, докато оня другият те оправя, ха-ха. Вратата ти може да стане по-голяма или по-малка от традиционната, а може да замръзнеш или да счупиш крак, който се бинтова за няколко секунди.

асдасдас
Какво може да активираш по време на мача

В тази версия на играта, като побеждаваш трупаш точки, с които можеш да си ъпдейтнеш показателите – по-висок отскок, бързина, удар и т.н.

Втората версия е “Sports Heads Football European Edition”. На нея играеш на европейско първенство, а там България я няма. Изненади демек няма. Тази версия е най-трудната от трите.

Само тук можеш да играеш с Уейн Руни срещу Роберто Баджо
Само тук можеш да играеш с Уейн Руни срещу Роберто Баджо

Последната версия е “Sports Heads: Football”. Тук играеш само с легенди. Роберто Баджо, Марадона, Пеле, Зидан, Роналдо Дебелия и т.н. Да, има го и Уейн Руни, фак! Супер зарибявка е, а и емоциите са гарантирани. Давай смело, но да знаеш, че Петър Василев-Петела не участва! Да, съгласни сме, че точно това прави играта истински яка! А, и да не забравим – може да се играе от двама човека. Найс, а?!

ИГРАЙ ТУК

Кефи ли те?

Богаташите от Княжеството

Opel с престижна награда за интериор