in , ,

Топ 9 града от цял свят с най-сексапилни жени, има и български

Лятото не е чак толкова близо, но вече обмисляш къде да почиваш тази година, брато. Започваш да се консултираш с близки и приятели, но никой не ти дава стойностен аргумент за конкретните дестинации. Споко, ние сме на твое разположение, можеш да разчиташ за подобни неща.

Напипахме стабилна класация на 9-те града от цял свят с най-яки Цецки. Намерихме го в LiveInternet, където подробно бяха описани въпросните места. Най-изненадващото, което установихме е, че сред тях има и български. Чети внимателно…

1.Амстердам, Холандия

Атлетични, високи, модерно облечени блондинки щъкат навсякъде по улиците на този град. А най-приятният бонус е, че по-голямата част от въпросните изкусителни девойки не карат автомобили, а велосипеди и грациозно въртят педалите. Те са доста спокойни и винаги са готови да се запознаят с някое истинско брато.

2. Рио де Жанейро, Бразилия

Когато слезеш на плажа пред теб ще се открие невероятна гледка. Не става въпрос за солената вълна и горещия пясък, а за загорелите тела на местните южноамериканки. Голяма част от тях носят оскъден бански, който само да прикрие най-важните части на тялото. Шоколадовият тен, къдравите коси и приятните извивки на тялото правят екзотиката завършена.

3. Киев, Украйна

Трудно е да се повярва, че такава красота изобщо съществува. Има за всеки вкус по нещо. Има по-набити жени, но има и такива, които са далеч по-крехки. Има блондинки със сини очи, има и брюнетки с очи на цариградско грозде. Поддържани са, общителни, усмихнати и готови да прочетат с теб първа глава на “Наръчникът на едно брато”. Правилно, последното си го измислихме.

4. Каракас, Венецуела

Това е страната, която е дала най-много победителки в конкурса “Мис Вселена”. Това само подсказва за големия брой красавици, които се разхождат по местните улици, а и молове. Казват, че жените от Венецуела не само много красиви, но и винаги готови за предизвикателства. Темпераметни са и страстни, ох, обичат и мразят силно!

5. ЛА, САЩ

Жените тук изглеждат много по-различно от тези в останалите щати. Дори, когато ядат бургери, тялото им слабее. Голяма част от местните жителки имат стройна фигура, поддържано тяло, а и парички.

6. Варна, България

Ще цитираме директно колегите от въпросния сайт без капка редакторска намеса: “Истински славянски жени. Възпитани, учтиви, поддържат тялото и лицето си. Красотата и чарът са отличителните белези на българките. Заслужава си да ги видите със собствените си очи.”

7. Буанос Айрес, Аржентина

И в този град също има много красиви жени, но трябва да си наясно, че модата с хирургическите интервенции отдавна е завладяла тукашните Цецки. Моделират всичко възможно по тялото си и винаги са в търсене на ново гадже. Шавливи са един вид. Най-добрият начин да се запознаеш с местна кака е като посетиш някой от многото барове.

8. Копенхаген, Дания

Резиденцията на блондинките със сини очи. Ако не си чокал досега такава, това е твоето място. Пак според въпросния сайт, датчанките са особено разкрепостени. Пият и правят секс на умирачка. Добрата новина е, че една известна нискотарифна авиокомпания има директни полети до столицата на Дания. Лошата – там е скъпо!

9. Стокхолм, Швеция

Още една скандинавска дестинация. Местните жени са като от списание – лъскави и секси. Обичат да взимат, но и да дават. Те са образовани, общителни, приятелски настроени, всички говорят английски и нямат табу в секс. Тези жени са създадени, за да дадат на нас, пичовете, удоволствие. Високи, руси и на всичко отгоре със сини очи – те тава са жените от Стокхолм.

Кефи ли те?

Руснак създаде животински фигури от гованца

Правят неуморими секс роботи за жените