in

Яко!Яко!

Най-яките гаджета на чичо Чарли в “Двама мъже и половина”

От години сме решени да направим тази статия, брато. После отваряме снимките на въпросните Цецки и нещо се разсейваме, а нещата отиват в много крайна посока. Сега обаче сме убезени, че е време. Сериалът на сериалите е вечен и когато и да публикуваме материала, няма да сме закъсняли. Същото важи за “Приятели”, АЛФ, “Семейство Симпсън”, “Семейният човек”. Има и още, разбира се!

Замислихме се кои са най-яките мацки, минали през леглото на чичо Чарли по време на култовия сериал. В 8-те сезона, в които той взимаше дейно участие, по бельо го видяха десетки красавици коя от коя по-засукана. Поправка – оказаха се 208 жени, участвали в Сериала с главно “С”, без да броим Бърта. Класация от 1 до 10 няма да правим, за да не станем за смях като пичът от ТВ “Кракра”, редил вечните 10 песни за всички времена.

Джени МакКарти

В сериала игра Кортни и участва в общо 8 епизода. Беше дъщеря на Теди, гаджето на майката на Чарли. Все тая, мацката си беше веднъж, а това е профилът й в Инстаграм. 

Ейприл Боуби

Глупавата Кенди, брато. Беше гадже на Алън, но много преди това мина през леглото на Чарли. Класика! После скъсаха, защото чичо Чарли срещна Миа.

Емануел Воугър

Изигра ролята на Миа, една от сериозните връзки на Чарли Шийн.

Меган Фокс

В действителност се забиваше с Джейк, но просто нямаше как да не я споменем, брато. Класа си е.

Денис Ричардс

Бившата жена на Чарли Шийн взе участие в самото начало на сериала. Още в 1 сезон обаче всичко приключи между двамата.

Дженифър Тейлър

Ах, тази Челси. Толкова да сме гледали гърдите й в сериала, не е истина. Но за разлика от много други Цецки, Дженифър съчетава уки боски и хубаво лице. Нещо, което оцени подобаващо и самият чичо Чарли.

Джери Райън

Изигра Шери – мацката, в която Чарли припозна себе си, но с гърди и вагина. Двамата имаха връзка, която не просъществува, но в по-късен етап от сериали и Алън излишаше с нея. И там не се получи нищо. Каква изненада.

Катерил ЛаНаса

Лидия, брато. Не помним много, но в един от епизодите чичо Чарли й мажеше гръбчето на терасата, а на нас ни стана на кокълче.

Кефи ли те?

Пет нови БГ рап парчета, брато! Черпим те (ВИДЕО)

Топ 10 филма за банкови обири