in

Прогнозите на Брато.бг: Може пак да не хванем, ама нищо

Предупреждаваме те още в заглавието.

Не искаме да се сещаме за последния път, в който няколко дни четохме новини за мачовете и събирахме информация като ненормални и се издънихме като издънка на черница, осрахме се до ушите като омазан лапетор с дуди по устата. А ти дано си спазил съветите ни да пишеш футболните ни прогнози наобратно, за да спечелиш, брато.

Да, ние осъзнаваме, че е под секва критика да не познаеш 10 от 10 мача, ех, скромност, но това само ни амбицира да си пробваме късмета пак и пак.

Отново залогът е 1 лев. Един ден без хляб е спечелен ден за твоето тяло. Стига с тва тесто бе, брато! Размятай фиша пред погледа на твоята Цецка и й кажи, че си инвестирал 1 лев в бъдещата ви екскурзия!

Потенциалната печалба е 403 лева!

Австралия – Южна Корея 1

В последните си два мача Австралия са вкарали 8 гола, така че нищо чудно да нашъкат поне 3 на Южна Корея. Азиатците са добри в Такеши Касъл, там ония, дето се пребиват като кучета на разни препятствия, но на топче не могат да се мерят с Австралия. Да са благодарни, че не играят ръгби, щото тогава направо не ни се мисли колко счупени зъби ще има. А е много гадно да нямаш брада, косми по гърдите, да нямаш и зъби, а прическата ти да бъде като на милиони други.

1,80 коефициент

Суонзи – Челси над 2,5 гола

Нещо ни подсказва, че тук ще има голове. Ще видим в коя врата ще са повечето, но ги очакваме. Суонзи са в средата на таблицата, Челси са първи и бягат две точки на Манчестър Сити. Но понеже маркетинговите директори искат да направят първенството интересно и гледаемо, нищо чудно да има драми, скубане на коси и рев. Не щем да турим твърд знак.

1,75 коефициент

Астън Вила – Ливърпул Х

Доверяваме се на вътрешното си чувство тук. Ливърпул вкарва трудно, но все пак е Ливърпул и едва ли ще паднат. Чичо ти Пенчо от Мировяне им вика “мръснизнайци”, вместо “мърсисайдци”. Много забавен човек, последвай го във Фейсбук!

3,00 коефициент

Палермо – Рома Гол/гол


Или десетият срещу вторият във временното класиране на Серия “А”. Мачът като знак троен. Рома си има Франческо Тоти, а сицилианци Жоао Силва. Да, онзи португалец дето игра в Левски. В Палермо е и Ивайло Чочев, който бе взет от ЦСКА. Няма съмнение, че на Тоти и компания ще им е трудно срещу бившите играчи на родните български колоси, но сме сигурни, че и двата отбора ще си вкарат по гол.

1, 55 коефициент

Тернана – Кротоне 1


Отборът на Валери Божинов трябва да бие. Трябва! По време на празниците Божинката е пазил диета – спрял е пържолите с майонеза и алкохола в огромни количества, но за сметка на това се е прибил от късане на салфетки за по-бързо горене на излишните калории. Поради тази причина вещаем победа за Тернана, а защо не и Валерката да зашие Кротоне. Кви са тия кротони, бе?!

2,02 коефициент

К. П. Р. – Манчестър Юнайтед 2

Не ни се мисли какво може да стане с Луис ван Гаал и футболистите му, ако Юнайтед допуснат изненада тук. Търпението не е качество, с което футболните фенове разполагат, а в Манчестър Юнайтед са жадни за победи и купи. Имай предвид обаче, че К. П. Р. са корав отбор. Все пак Рууни и компания трябва да се реваншират за последните няколко мача.

1,62 коефициент

Нюкасъл – Саутхямптън 2

Роналд Куман и компания летят високо. Уникален отбор с уникален стил на игра. Това е да имаш добър треньор, брато. Нюкасъл имат контузени, имат хора, които са били натоварени с мачове за националните си отбори, изобщо там не е много розово. Двойка, еби му майката.

2,35 коефициент

Емполи – Интер 2

Интер напоследък бият и се опитват да върна блясъка си. Имат нови футболисти, които вкарват и се опитват да се докажат, така че е твърде вероятно да се наложат над Емполи, които не са нищо особено. На Интер не им отива място в средата на таблицата.

2,20 коефициент

Монако – Нант 1

Бербатов с хетрик. Това е прогнозата ни.

1,63 коефициент

Кефи ли те?

Когато ръгбито се превърне в ММА (ВИДЕО)

Юнайтед дава Де Хеа и £50 млн. за Гарет Бейл