in

Юнайтед дава Де Хеа и £50 млн. за Гарет Бейл

Манчестър Юнайтед са близо до подписа на Гарет Бейл от Реал Мадрид, като срещу това са готови да дадат 50 млн. паунда и вратаря Давид Де Хеа. Това пишат медиите на Острова, брато.

24-годишният вратар се оценява от човека с парите в Ман Ю – Ед Удуърд – на 50 млн. паунда. Ако се стигне до трансфер в Реал Мадрид, това ще означава, че Де Хеа е най-скъпият вратар в света до този момент.

Треньорът на “червените дяволи” вече си осигури вратар в лицето на 32-годишния Виктор Валдес, което също може да означава крачка към размяната с Бейл. Говори се също, че Де Хеа чака да види дали Юнайтед ще играе в Шампионска лига, ако не – ще иска да ходи в Мадрид. Информацията е от агента му Жорже Мендеш.

Де Хеа е бъдещето на испанския национален отбор по футбол и там ще замести Касияс. Това може да стане и в Реал Мадрид, като изглежда доста логично.

Отделно гаджето на Де Хеа, която е новата Шакира, прекарва повече време в Мадрид, за да развива кариерата си, така че ето още една причина за трансферите. Жените често са от значение във футбола, макар че никога не слагат бутоните.

Уелсецът Гарет Бейл пък в момента е недолюбван на “Бернабеу”, защото според феновете е егоистичен играч, а и Галактико могат да минат без него.

Кефи ли те?

Прогнозите на Брато.бг: Може пак да не хванем, ама нищо

Кучетата, които се мисля за котки (СНИМКИ)