in

Тъжната история на Киану Рийвс

532774_505621676141010_738471775_n

Този човек, четящ вестник в метрото, е актьорът Киану Рийвс. Той е от проблемно семейство. Баща му е бил арестуван за търговия с наркотици, когато Киану бил на 12 години, а майка му е била стриптизьорка. После с майка си се местят в Канада, където той има няколко втори бащи.

Лошото не спира до тук. Киану гледа приятелката си как умира. Предстои им да се оженят, а тя загива в автомобилна катастрофа. Преди това загубват бебето си. От тогава Киану избягва сериозни връзки и да има деца.

Един от малкото холивудски звезди без имение. Киану казва: “Аз живея в апартамент, имам всичко, което ми трябва по всяко време, защо да избера празна къща?”

sad-keanu-lead

Един от най-добрите му приятели Ривър Фоеникс (брат Хоакин Фоеникс) умира от свръхдоза. Почти в същата година бащата на Киану е арестуван отново.

Малката му сестра е болна от левкемия. Днес тя вече е излекувана, а той дари 70% от хонорара си от филма “Матрицата” на болници, които лекуват левкемия.

На един от рождените си той дни отива в малка сладкарница и си поръчва торта. Разговаря с отбиващите се при него фенове и им предлага по парче от тортата. Той не разполага с бодигардове, не носи модни дрехи.

Когато го питат за “тъжния Киану” (нашумял псевдоним по повод папарашки снимки, уловили го да се храни, седящ сам и тъжен на една градска пейка), той отговоря: “Вие се нуждаете да сте щастливи, за да живеете, аз – не .”

Кефи ли те?

Атракциите на най-евтината европейска столица

Един по-различен свят