in

Яко!Яко!

Slim Shady се завърна, брато!

Еминем с нова песен преди предстоящия албум

“Guess who’s back, back again

Shady’s back, tell a friend…”

Еминем се завръща, но за колко дълго? Една от най-големите музикални звезди пусна първи сингъл от предстоящия си нов албум The Death of Slim Shady, пишат колегите от webcafe.

Песента се казва “Houdini” по името на легендарния илюзионист Хари Худини и спокойно можем да кажем, че парчето, наред с клипа, са сред най-добрите за последните няколко години.

Всичко е представено в познатия изключително хаплив стил на Еминем и носи препратки към “Without Me” от 2002 г. Даже в клипа неговото алтер его Слим Шейди от миналото преминава през портал във времето, за да се озове в наши дни, а настоящият Еминем трябва да влезе в сблъсък с по-младото си Аз.

Видеото е представено под формата на забавен комикс и дори включва появата на звезди като Dr. Dre, Пийт Дейвидсън, Snoop Dogg и 50 Cent, което го прави още по-добро, докато припевът включва зарибяващото “Abracadabra” от едноименното осемдесетарско парче на Steve Miller Band.

В текста Еминем сравнява живота си от 90-те със сега. Не пропуска да спомене зависимостта от различни субстанции в миналото, не пропуска и да “захапе” някоя от съвременните звезди на хип-хопа като Megan Thee Stallion, мениджъра си Пол Розенберг, когото сравнява с драг кралицата Ру Пол, и дори собствените си деца, които нарича “лигльовци”.

Предстоящият албум на Еминем ще бъде негов 12-ти и звездата определено върши страхотна работа в изграждането на съспенс около него.

Феновете дори спекулират, че е възможно да бъде последният в кариерата му.

Кефи ли те?

Комикс разказва за героите от САЩ ’94

Спряха къркането на Ролан Гарос