in

Яко!Яко!

Комикс разказва за героите от САЩ ’94

Христо Стоичков, Красимир Балъков, Трифон Иванов и останалите от Пеневата чета притежават суперсили. Разкриват ги в очакваната с огромен интерес книга „94-та. Легендата“.

Книгата е специално издание, посветено на 30-годишнината от незабравимото американско лято. Тя е дело на комикс платформата „Майна Town“, а зад зашеметяващия арт стоят имената на едни от най-добрите комикс артисти у нас. Уникалното по рода си издание разказва историята на четвъртите в света с похватите на комикса, като съчетава история с фикция.

В основата на сюжета са култовите победи над Мексико, Аржентина и Германия. Но те са преплетени с взаимоотношенията между главните герои, с магичните легенди за зараждането на суперсилите им и с още много фикция. Специално място е отредено и на колоритните всенародни тържества у нас след всяка победа.

Самият Христо Стоичков подкрепи изданието с интригуващо интервю, поместено между комикс историите. „Германците ме ядосаха и си го получиха“, разкрива Камата за една от най-завладяващите истории в книгата – победата над Германия. Своите лични преживявания от САЩ 94 разказват още Краси Балъков, култовият коментатор Борис Касабов и администраторът на националният ни отбор от 94-та – Александър Динев.

“Сътворихме комикс за всеки български дом“, споделят авторите на „94-та. Легендата“. „Децата ще преживеят този взрив от емоции за пръв път, а родителите ще ги изпитат отново.“

„94-та. Легендата“ ще бъде във всички книжарници в страната, както и в големите хипермаркети от 1 юни.

Имаме лига на Brato.bg с прогнози за Евро 2024

Кефи ли те?

Програмата за Евро 2024 по телевизията

Slim Shady се завърна, брато!