in

Шит!Шит! Яко!Яко!

Подкрепа за Миа Халифа

Миа Халифа подкрепи Палестина във войната с Израел, а Playboy скъса договора на нашата любимка. Актрисата, която си гледал в поне няколко сцени, палавнико, пусна различни публикации по темата с военния конфликт в Блиския Изток.

“Миа направи няколко отвратителни коментара, докато празнуваше нападението на Хамас и убийствата на невинни жени, мъже и деца”, заявиха в позиция от списанието. Цялото съдържание на Халифа и нейният канал бяха премахнати от сайта. Ние пък повече няма да им стъпим на тия щото и тяхната позиция ни е ясна.

„В Playboy насърчаваме свободното изразяване и конструктивен политически дебат, но имаме политика на нулева толерантност към речта на омразата. Очакваме Миа да осъзнае силата на думите си и че действията й имат последствия“, се казва още в изявлението на Playboy.

През 2017 година тя беше заплашена с убийство от джихадистката групировка „Ислямска държава“. Като цяло много й се насъбра. Пълна подкрепа за Миа, брато. Тук сме, за да й ударим едно рамо (като не може коленце).

Кефи ли те?

“Нощно къпане” идва със смразяващ трейлър

Арнолд с книга “Бъди полезен: Седем принципа за цял живот”