in

Яко!Яко!

Арнолд с книга “Бъди полезен: Седем принципа за цял живот”

Излиза и на българския пазар до дни

Най-великият културист на всички времена, най-високоплатената кинозвезда. Лидерът на шестата най-голяма икономика в света. Всичко това се отнася за един и същ човек, и може да изглежда като шега, но не е. Това е Арнолд Шварценегер. И изброените неща не са станали случайно и ти много добре го знаеш, защото си го гледал още в Терминатор 1, когато нямаше реплики, защото не знаеше английски.

Сега той е тук, но вече не с филм, а с книга. На пазара в САЩ излезе четиво за самопомощ, озаглавено “Бъди полезен: Седем принципа за цял живот” (“Be Useful: Seven Tools for Life”, българското издание от ИК “Бард” излиза на 16 октомври).

За Ти Ем Зи Шварценегер разказва за най-новото си начинание. Той споделя, че е написал книгата, за да помогне на най-различни хора, но най-вече на тези, които нямат цел и посока. За тях екшън звездата има няколко много добри съвета.

Като за начало Арнолд Шварценегер проповядва мантрата, с която живее от години – а именно, че човек трябва да е наясно със себе си и да си представя накъде се насочва животът му. Това включва поставяне на цели, предприемане на стъпки за постигането им и най-важното – полагане на труд.

Шварценегер казва още, че по пътя си човек винаги ще се сблъсква с хейтъри и недоброжелатели, които ще се опитват да го възпират във всичко, което се опитва да постигне. Арни има съвет как тези хора да бъдат “заглушени”.

Шварценегер дава пример с това как много хора са му казвали, че няма да успее в шоубизнеса, а всички знаят, че той се превърна в една от най-големите филмови звезди в историята.

Културистът, който стана актьор и политик, обяснява, че човек трябва да използва в своя полза това, което другите смятат за недостатък, а за да го направи, е необходимо малко творческо мислене и изобретателност, както и голяма сила на волята.

Смисълът е, че всичко е възможно, а целта на Арнолд Шварценегер е да предаде своите мъдрост и вдъхновение и да насочи хората към това осъзнаване с новата си книга, която се предлага и в аудио формат.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Подкрепа за Миа Халифа

Монк се завръща на екран за един последен случай