in

Яко!Яко!

“Нощно къпане” идва със смразяващ трейлър

Създаден по едноименния късометражен филм от 2014, Нощно плуване разказва за Рей Уолър – играч от Висшата бейзболна лига, който е принуден да се пенсионира преждевременно поради дегенеративно заболяване. Тайно надявайки се един ден все пак да се завърне в професионалния спорт, Рей убеждава дълбоко загрижената си съпруга Ийв, че басейнът в задния двор на новия им дом ще бъде перфектна забава за двете им деца Изи и Елиът, както и идеална възможност за провеждане на неговата физиотерапия. Но мрачна тайна от миналото на къщата ще завлече Рей и семейството му към дъното, в бездната на неописуем и смъртоносен ужас.

Затегни колана, брато! Задава се филм за Ferrari (ТРЕЙЛЪР)

Първият трейлър на Нощно плуване разкрива изпълнената с огромно напрежение, смразяваща атмосфера на филма, без да разбулва естеството на кръвожадното, свръхестественото зло в центъра на историята. Какво точно представлява то и колко висока ще бъде цената, която ще платят семейство Уолър, ще разберем само в кината от 5 януари. Едно е сигурно – Джеймс Уан и Джейсън Блум са сътворили поредния хорър трилър, който няма да остави равнодушни зрителите без значение дали се фенове на жанра, или не.

Режисьор и сценарист на Нощно плуване е Брайс Магуайър (Baghead). Продуценти са Джейсън Блум и Джеймс Уан. В ролите са Уайът Ръсел, Кери Кондън, Гавин Уорън, Амели Хоферле, Лоди Лонг, Бен Синклеър и др.

Къпането е забранено с Нощно плуване от 5 януари само в кината.

Кефи ли те?

Динко се кандидатира за президент на България

Not Safe For Work
Click to view this post

Подкрепа за Миа Халифа