in

Цецка плати $10 хил. за намаляване на бюста, той възстанови размера си

Знаят ли жените какво искат? Вярваме, че отговорът е негативен. Една голяма част от тях мечтаят за по-сериозен размер на бюста. Плащат и го получават. Други пък се решават на обратната стъпка. Такъв е и случаят с Бетани Лион от ЛА, САЩ.

Танцьорка и певица бе естествено надарена с гърди с размер 5. Но такъв великолепен бюст не радваше момичето. Тя изпитваше болки в гърба, не можеше да спи по корем, а освен това мъжете я гледаха винаги в…очите. Така през 2019 г., едва на 22 години, Бетани отиде при хирург, за да направи необходимото. Плати си 10 хил. долара и намали размерите на еърбезите до трети размер.

„Хората постоянно коментираха размера на гърдите ми – признава блондинката. – Струваше ми се, че това е всичко, което забелязват у мен. Гърдите ми са много тежки, пречеха ми да танцувам и си мислех, че изглеждам глупаво.”

Но радостта на момичето беше краткотрайна. Скоро тя забеляза, че гърдите й отново започват да се увеличават. Лекарите я предупредиха, че това може да се случи при хормонални смущения. Сега тя е на 24 и обемът на гърдите й почти се възвръща в първоначалния си вид.

Базираният в Ню Йорк пластичен хирург д-р Дъглас Щайнбрех коментира този случай, отбелязвайки, че не се е случило нищо необичайно: „След намаляване на гърдите , обратният растеж на тъканите е възможен. Промените в теглото, бременността, стресът и болестите, промените в хормоналния баланс могат да предизвикат реакция в организма.”

Кефи ли те?

ТВ водеща за Гришо: Искахме деца, а той си хвана най-добрата ми приятелка

Какво се случи със затворената ни група “Брато общество”?