in

ТВ водеща за Гришо: Искахме деца, а той си хвана най-добрата ми приятелка

Григор Димитров прави фурор, брато. Нашият тенисист проби до 1/2-финалите на Индиън Уелс, където загуби от бъдещия шампион Камерън Нори. И след турнира обаче нашата първа ракета доказа, че е №1. Но за него вече не говориха тенис специалисти, а красивата руска ТВ водеща Виктория Боня.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VICTORIA BONYA (@victoriabonya)

Тя проля няколко сълзи в ефир, докато разказваше за лобювната си авантюра с нашия спортист през 2019 година. Оказа се, че малко, след като Вики хлътнала по Гришо, тенисистът забил…най-добрата й приятелка Лолита Османова, която сега ходи на мачовете му и стиска палци при всяка негова точка.

“Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, когото исках да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска. Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше. В един момент му казах, че искам семейство и дете. Бях на възраст, на която все още можех да родя второ дете. Той каза, че също го иска и е готов. А месец по-късно разбрах от Инстаграм, че той се среща с друго момиче. Преживях ужасни моменти, сигурно и на нея сега казва, че я обича и е готов на всичко. Заради него една част от мен вече не вижда доброто, красотата, не вярва в любовта. Това боли, много боли”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VICTORIA BONYA (@victoriabonya)

Кефи ли те?

Идва нов “Сам вкъщи”! Ще участва ли Маколи Кълкин? (ТРЕЙЛЪР)

Not Safe For Work
Click to view this post

Цецка плати $10 хил. за намаляване на бюста, той възстанови размера си