in

Какво се случи със затворената ни група “Брато общество”?

Две теми мъчат българина тази сутрин – какво ще правят със зелените сертификати и какво се случи със затворената група “Брато общество”. За първото ще говорим в друг момент. Тук сме, за да разясним случая с нашата група във Фейсбук, която вече втори ден функционира като БФС – никаква я няма.

Редица наши читатели ни питаха разтревожени на лично съобщение в социалните мрежи под шапката на Марк Зукърбърг. Истината е, че към момента групата е блокирана. Направи го фейсбук след серия нарушения на членовете й. Нещо, за което предупреждавахме през последните годин, но уви, по-важно бе да видим поредната гола Цецка или да прочетем хейтърски коментар, изпълнен с все забранени теми  като раса и полова ориентация. Нямаме нищо против последното, нито за Цецките и ние това обичаме, но от 2018 година насам сме наясно, че това не е по вкуса на Марк Зукърърг. Именно тогава ни затри страница с над 200 хиляди верни приятели. Направи го с лека ръка, а ФБ не пожела да комуникира с нас и да ни изслуша. Да се думкат отзад.

Напълно вероятно е сега същата съдба да сполети и “Брато общество”. Какво да правим? Да създаваме ли нова група? Вероятно и с нея ще се случи същото. Но пък знаем, че голяма част от вас си правеше кефа в нея и намираше повод да се усмихне поне веднъж в този изпълнен с напрежение живот. Ще го мислим, пиши ни, ако искаш да направим нова група. Първо чакаме решението за тази, де!

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Цецка плати $10 хил. за намаляване на бюста, той възстанови размера си

ПИТАМЕ: Трябва ли мъжът да плаща PCR теста на жената на първа среща?