in

След 3 от 3: Даваме нови 3 прогнози с общ коефициент 12.04

Преди седмица се случи немислимото, брато – излязоха ни и трите прогнози, а даже не бе Великден или някакъв друг голям християнски празник. Но да не намесваме религията сега. Тук сме отново, за да ти дадем нашите три горещи предложения. След първите 2 седмици сме 5 от 7 възможни. Не е зле, може и още, ще опитаме и сега да покажем тънки познания в тази иначе сложна материя. Сега общият коефициент е 12.04.

Шефийлд Юнайтед – Лийдс

Хитът от миналия сезон сега приема потенциалния нов хит, брато. Лийдс тръгна ударно – падна с 3:4 от Ливърпул, след това удари новака Фулъм. И в двата случая имаше доста попадения. И сега очакваме да е така. Шефийлд падна от Астън Вила и Уулвс и сега дори не смеем да прогнозираме с точен знак. Затова предричаме попадения.
Прогноза: Гол/гол
Коеф: 1.75

Локомотив (Пловдив) – ЦСКА

“Червените” изиграха два поредни силни мача – реми с Лудогорец и победа в Лига Европа. Гостуването им в Пловдив ще е трети мач в рамките на седмица, а в четвъртък гостуват на Базел в решаващ плейофен двубой за влизане в групите на втория по сила турнир на Стария континент. Локото и тази година ще са от водещите тимове в България. Именно заради това сме готови да рискуваме…
Прогноза: 1
Коефициент: 3.20

Кристъл Палас – Евертън

Двата отбора имат от началото на сезона по две победи. Евертън зашиха 5 гола миналата среща, домакините пък биха в първия кръг като гости Ман Юнайтед. Двата отбора са пълни с играчи, които искат да се доказват. Яко е да си футболист на такъв отбор, защото немаш кво да губиш и летиш на терена, освободен от секакви очаквания. Би трябвало да се заформи хиксче, но пък победата може да иде много лесно към 1-ца и 2-ка. Ти си преценяваш, прогнозата ни тук е равен на полувремето.
Прогноза: ПП Х
Коеф.: 2.15

Кефи ли те?

Хората с голям ханш живеят по-дълго

12-годишен българин е сред най-добрите ни геймъри на FIFA