in

Даваме 9.22 коефициент с прогнозите на тези три мача

Новият уикенд предоставя и нови възможности за залози, брато. Тримата от братото даваме по един мач така, както ги виждаме. Общият коефициент не е никак лош – 9.22. Идеален за добро прекарване на съботата и неделята.

“Саутхямптън” – “Тотнъм”

Момчетата на Моу биха в Пловдив, значи могат навсякъе и всекиго. Те са на кеф сега, имало е срещи с пловдивчанки, които са огнени, така че няма кво да стане. Домакините са си средняци, даже от втората половина на таблицата. Но по-важен е Моуриньо. Той разчита на дефанзивен футбол, обаче атаката на “Тотнъм” е разрушителна с Хари Кейн и компания. Първият мач загубиха от “Евертън”, а това беше много странно. Ще кажеш, че и “Локото” се държа добре и им вкара, но “шпорите” са си сила. А и сега гледаме сериала за тях на Amazon и това може да ни влияе.

Прогноза: 2
Коеф: 2.4

Уулвс – Манчестър Сити

От домакините отново очакваме да са сред приятните изненади през сезона. На старта “вълците” изядоха “Шефийлд Юнайтед” с 2:0 и ще са в настроение за домакинството им на “Сити”. За “гражданите” това ще бъде първи мач, тъй като в откриващия кръг почиваха заради участието им в евротурнирите през лятото. За нас тимът на Гуардиола е най-качественият във Висшата лига, но понякога играят като непознати.

Прогноза: Гол/гол и над 2.5 гола
Коеф: 2.1

Берое – Черно море

Домакините летят, брато. Берое играе силно, имат и добър треньор на фона на много други в Първа лига. Срещу тях пък е “Черно море”, които по традиция са курав тим, но сега ще бъдат без своя капитан и централен бранител Даниел Димов, който бе изгонен срещу ЦСКА. И точно тук се крие разковничето. Вярваме, че отбраната на “моряците” ще е по-несретна сега, а “заралии” имат добри играчи в офанзивен план.

Прогноза: 1
Коеф: 1.83

Кефи ли те?

Разказваме вицове за животни, има и добри!

Отбор в Германия падна с 0:37, спазвал дистанция заради COVID-19