in , ,

Първият трейлър на “Смъртта може да почака” е тук!

“Good Morning America: GMA” – едно от най-популярните американски предвания, брато. Това са координатите на официалния ексклузивен дебют на най-дългоочаквания трейлър в света на киното. На Times Square NYC са и всички ключови актьори от 25-ия филм на най-успешния франчайз в света, които превръщат повода в истинска сензация. Минути по-късно целият свят става свидетел на първите кадри от “Смъртта може да почака” и внушителното присъствие на незаменимия Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд.

Главоломният успех на предишните филми от света на култовия агент 007 съвсем естествено предполага очакванията на зрителите да са огромни. И напълно в стила на Бонд можем да заявим, че още първото видео от продукцията дава сериозна заявка за нищо по-малко от истинско зрелище, разтърсващ сюжет и едно много класно актьорско присъствие. Освен Даниел Крейг, който за пети път се превъплъщава в ролята на тайния агент и е най-успешен Бонд на всички времена, участие в “Смъртта може да почака” вземат и редица други изключителни актьори.

Рами Малек, който надхвърли очакванията на зрители и критици с ролята си в “Бохемска рапсодия”, предизвика истинска сензация с новината, че в “Смъртта може да почака” той влиза в кожата на злодея. Мистериозният му образ, който представлява изключителна заплаха и провокация за Бонд, поставя нови перспективи и дава заявка за една успешна симбиоза между едни от най-впечатляващите холивудски актьори.

В “Смъртта може да почака” плановете на Джеймс Бонд за заслужена почивка отново са нарушени от поредната опасна мисия, възложена от ЦРУ. А този път може би и най опасната. Но очаква ли някой агент 007 да предпочете спокойствието? Залогът е голям, желанието за справедливост също. А това означава единствено, че филмът гарантира разтърсващи емоции и много адреналин!

Наистина ли “Смъртта може да почака”? Ще разберем всичко на 10 април в кината и IMAX.

А нас можеш да подкрепиш като поръчаш най-забавната книга, превърнала се в мъжка библия

Кефи ли те?

Братът на Пабло Ескобар пусна смартфон на пазара, иска война с Apple

Неом – градът на “греха”