in

Братът на Пабло Ескобар пусна смартфон на пазара, иска война с Apple

Фамилия Ескобар пак е актуална, брато, а от нея трепери Apple. Братът на дон Пабло Роберто Де Хесус Ескобар Гавириа е решен да създаде нова империя, но не от наркотици.

Някогашният счетоводител на кокаиновия бис в Колумбия, е основал компания на име Escobar Inc, която по думите му ще изхвърли Apple от пазара.

Първият продукт на фирмата е Pablo Escobar Fold 1 – един от първите сгъваеми смартфони в света. Пак по негови думи телефонът разполага с далеч по-качествен дисплей от своите конкуренти – 7,8-инчов AMOLED екран с резолюция 1920 на 1444 пиксела. Устройството е оборудвано с 6 или 8 GB RAM, процесор Snapdragon 855 с честота 2,8 GHz и двойна камера с 16 и 20 мегапикселови сензори.

“Моят смартфон не може да се счупи, защото нямаше нужда да правя стъклен екран, като Samsung. Нашият екран е изработен от специален вид пластмаса и е далеч по-трудно да се счупи”, казва още дон Роберто, след което посегна и към другия гигант в сферата. – Apple заблуждава хората. Те продават безполезни телефони на потребителите си на завишени цени. На 6 януари 2020 г. заведох дело срещу Apple за 30 милиарда долара. Изисквам от тях да върне част от незаконните си печалби на хората. Похарчих почти един милион долара само за адвокати, за да започна това дело.”

Кефи ли те?

Преживей сблъсъка със Запада в късометражния български филм „Най-сладкото“

Първият трейлър на “Смъртта може да почака” е тук!