Чичо Били, купи си футболен отбор или къща на село!

Чичо Били, купи си футболен отбор или къща на село!

Основателят на Майкрософт Бил Гейтс за пореден път зае първото място по богатство в света. Колко пари има тоя гад ли? Въшкав е с пари – цели 72.7 млрд. долара.

Втори е мексиканецът Карлос Слим с 550 млн. долара по-малко, а трети е господин Уорън Бъфет. Класацията е на агенция Блумбърг.

Ще те светнем, ако не знаеш – Бил Гейтс е програмист. Така че изобщо не се кефи, че си як, че вдигаш 200 от лежанка, че пиеш бутилка водка и отиваш да пецкаш некоя лека жена в храстите. Здраве да ти е, ако е така, но все пак… Чичето е на 57 години и има диплома от Хаврард, макар да не е завършил там. Дали му я поради „особени заслуги“. А тука в УНСС ти прекъсват студентските права за 3 отсъствия. Тва живот ли е бе?

Бил основава „Майкрософт“, когато е на 19-годишна възраст. Това са златните времена на друсането и пиенето, които е пропуснал. Ебати глупака, нали?!

Чичо ти Бил с полицейска фотография. Задържали го за нарушение на пътя. Тук е млад левент и със сигурност е девствен.

Запомни от него едно: „Бизнесът е най-увлекателната игра, в която максимум хазарт се съчетава с минимум правила.“

Файл:Bill gates portrait.jpg

Екипът на brato.bg знае, че чичо Били не знае къде да си похарчи парите. Затова му предлагаме три свежи идеи:

  • Да си купи български футболен отбор. Може ЦСКА, за да имат и те стабилен спонсор. Така може и да се спре купуването на резерви от втората португалска футболна лига.
  • Да си купи къща в някое българско село и да носи джапанки „Бумеранг“, докато се опитва да разбере по телевизора реклмата за цифровизацията. „Ама как бе, младеж?“. „But how it will be, young man?“…
  • Да си купи новия албум на Веско Маринов, за да види, че има далеч по-кофти неща от Windows Vista.