in

Хю Хефнър даде $ 5 млн. за къща с 5 бани

Най-големият плейбой – Хю Хефнър – даде 5 милиона долара, за да купи къща на съпругата си Кристъл Харис. 87-годишният бизнесмен споделя, че е лудо влюбен в 27-годишното момиче, като е категоричен, че консумира връзката си редовно.

Къщата има 4 спални и 5 бани, както и басейн с ненормална гледка към Ботевград. Добре де, не е към Ботевград, но си струва.

Тук можеш да видиш снимки на къщата.

Дедо ти Хю е роден през 1926 г., когато още твоя дедо е бил в на баща си очите. Презимето му е Марстън – нещо изключително странно даже и в Щатите. Дъртият е основател на империята Плейбой. Регистрират се в техния НАП през 1953 г.

Преди Плейбой Хеф, както е прякорът му, е бил копирайтър на Ескуайър за 60 долара седмично. Компанията тогава се мести в Ню Йорк и той иска повишение от 5 долара, което не получава. Това му бърка в здравето през задните части и решава да основе собствено списание. Как? Дръж се някъде преди да прочетеш следващия абзац…

Хеф събира 8000 долара от приятели и от семейството си. Майка му дава 1000 долара… Първият брой на Плейбой със снимки на Мерилин Монро е правен в кухнята на Хю Хефнър. Честно. Годината: 1953. На броя няма дата, защото гениалният дедо не е бил сигурен дали ще може да направи нов брой. От това скромно издание обаче се продават повече от 50 000 копия. Хефнър не се и съмнява повече, че  продуктът му ще е успешен.

Така и става – през 1971 г. месечният тираж на Плейбой стига 1 милион. До скоро той беше 2 милиона в Щатите, но и още десетки пъти по толкова в цял свят.

Снимката е от САЛОН ТОЧКА КОМ.

 

Кефи ли те?

Чичо Били, купи си футболен отбор или къща на село!

В Съндърланд дисциплината е като за “А” група