in , ,

Райън Гослинг е Нийл Армстронг в “Първият човек”

Този октомври “Първият човек” те кани да станеш част от най-опасната и драматична мисия в историята на човечеството – покоряването на Луната, брато.

След успеха им с отличения с шест награди „Оскар“ (включително и за най-добър режисьор) световен хит “La La Land”, режисьорът Деймиън Шазел и звездата Райън Гослинг си партнират отново, за да разкажат за първи път на голям екран завладяващата действителна история на астронавта Нийл Армстронг и мисията на НАСА да изпрати човек на Луната и да го върне благополучно жив на Земята.

Харесай новата ни страница във фейсбук, брато

Грабващата емоционална история на “Първият човек” е базирана на книгата “Първият човек: Животът на Нийл Армстронг” на професора по история Джеймс Р. Хенсън и се фокусира върху живота на Нийл Армстронг и семейството му в периода между 1961 г. и 1969 г., когато тече най-усилената подготовка и изпълнението на мисията до Луната.

В ролята на Нийл Армстронг и съпругата му влизат Райън Гослинг и Клер Фой (“The Crown”). Сценарият на “Първият човек” е написан от носителя на „Оскар“ Джош Сингър (“Спотлайт”). Изпълнителни продуценти са Айзък Клауснър, Адам Меримс, Джош Сингър и Стивън Спилбърг.

“Първият човек” ще стъпи в кината през октомври тази година.

Кефи ли те?

Мексико – Португалия е финалът на Мондиала според “Семейство Симпсън”

Not Safe For Work
Click to view this post

Дайте трофея на тeзи мацки (СНИМКИ)