in

Мексико – Португалия е финалът на Мондиала според “Семейство Симпсън”

Залагай смело, брато. Вече знаем кои са финалистите на мондиала в Русия. Може да се изненадаш, но според известният анимационен сериал “The Simpsons”, това е Мексико – Португалия. Ще попиташ какво общо има между двете и ще трябва да ти признаем лаконично – нищо. Но американската хумористична поредица е всеизвестна с пророческите си предсказания, превърнали се в нещо като традиция.

Сериалът на Мат Гронинг през годините позна някои изумителни събития, сред които избирането на Донълд Тръмп за президент, спечелената Нобелова награда на Бенгт Холстрьом, умните часовници и още куп други неща. Позна дори златния медал по кърлинг на САЩ на олимпийски игри. Няма шега, виж ТУК!

Сега феновете на сериала изровиха серия от далечната 1997 година, в която един срещу друг се изправят Мексико и Португалия, а победителят ще получи титлата най-великата страна на Земята.

Към момента предсказанието е все още валидно, защото и двата отбора ще играят на 1/8-финалите, макар и след известни затруднения в последните си двубои от груповата фаза. Ще отнеме малко време, преди да видим дали “The Simpsons” ще направят поредното си велико предсказание…

Препоръчваме ти още: Полицаи използваха трик от „Семейство Симпсън“ и заловиха 21 престъпници

Кефи ли те?

ПИТАМЕ: Кои са най-красивите фенки на Мондиал 2018?

Райън Гослинг е Нийл Армстронг в “Първият човек”