in

Правят неуморими секс роботи за жените

От тази година Мат Макмълън, директор на компанията “Риълботикс”, която се специализира в производството на секс роботи, ще пусне на пазара и неуморни андроиди, предназначени за жени, брато. Издръжливите труженици на секс фронта ще бъдат оборудвани с бионични пениси. Те ще могат да обслужват загорелите Цецки си за колко време те си пожелаят. Все едно, че ние не го правим, баси!

След като създаде миналата година секс роботи жени, Макмълън беше подложен на критики, че мисли само за фантазиите на представителите на силния пол. Сега директорът на споменатата калифорнийска компания ще избегне упреците, като се погрижи и за потребностите от роботехника и при дамите.

Андроидните машини за жени са изготвени по същата технология, като тази, предназначена за мъжете. Механичните любовници ще могат да говорят, да помнят и да доставят удоволствие.

Техният дизайн, материали и записани програми са максимално близки до човешките. Те трябва да се превърнат в незаменими компаньони за дамите. Да, ама нищо не се казва за лизане, скречове, скубане… Гола вода са тия роботи, Цецки! Ние даже и превръзки ви купуваме, ако се наложи. Мда…

Кефи ли те?

Топ 9 града от цял свят с най-сексапилни жени, има и български

Хит: “Шушана” вече и в рап вариант (ВИДЕО)