Жена отхапа тестис на мъжа си по време на новогодишен секс

Тайванка отхапа десния тестис на своят съпруг по време на страстен секс преди Нова година, брато. Жертвата е 51-годишен, а стръвницата е 49-годишна.

Лекарите, които пристигнали в дома на каръшкото семейство, били посрещнати от злополучния съпруг, който държал в ръка паничка с отхапаното орехче. През това време жена му викала: „Случайно отхапах топката му, случайно“.

Съпругът бе откаран в болница, където бе спряно кръвотечението и бе зашито травмираното място. Но медиците отказали да върнат тестиса обратно, защото това можело да доведе до заразяване на кръвта.

„Опасявахме се, че той няма да възстанови функцията на своя тестис, което може да доведе до безплодие“, заяви лекарят, който се занимавал със съпругата.

Иначе съпругът работи като стругар в автосервиз, а с ненаситната съпруга са отгледали две деца. Съобщава се, че тя имала психическо заболяване, което може да станало причина за случилото се. Това обаче не единственият подобен случай. На 11 декември бе съобщено, че жителка на шотландската столица Единбърг откъснала тестиса на свой познат, наказвайки го заради нежеланието му да участва в групов секс.