in , ,

Искаш ли да спечелиш безплатна екскурзия до Бали и 1000 лева джобни?

Вярваме, че вече ни познаваш, брато, и си наясно, че не сме от хората, които ще те подведем. Преди да започнем по същество, искаме да знаеш, че няма да те караме да триеш талончета. Не е и „ало, ало“ измама и не си длъжен да хвърляш няколко бона през терасата. Нещо повече, ще се опитаме да ти осигурим безплатна ваканция за двама не къде да е, а на Бали, включваща абсолютно всичко – от самолетни билети от Qatar Airways, до 1000 лева джобни от Ferratum. Единственото, което се очаква от теб, е да се включиш в играта на Tripsy Club и Дама.бг, а Brato.bg е само посредник.
Познаваме се отлично с тези авантюристични пичове и ти гарантираме, че с тях пътуванията са от друго измерение.

Условията

Само да попълниш бланката за участие. Нищо друго! А ако споделиш линка с приятели, дори ще увеличиш шанса си за краен успех. Важно уточнение е, че всеки регистрирал се с твоя линк е още един глас за теб. Вярваме, че всеки е заслужил една хубава екзотична почивка на горещи като женски устни плажове, океан, невероятно красиви залези и някой друг студен коктейл с чадърче. Ние от Brato.bg не можем да ти го осигурим, но можем да ти съдействаме да бъдеш част от играта на Tripsy Club и Дама.бг. За нас остава моралното удовлетворение.
Останалите награди, които също не трябва да омаловажаваме са: уикенд за двама в Гранд хотел „Кемпински“ в Банско, три опаковки Thailand-Secrets, пет тениски или шапки на Tripsy, 3 сака от Vsichkioferti.bg.

И още

Трипси Клуб поставя началото на Сезонът на Екзотиката. Подари си тропическа почивка по време на студената зима и се наслади на цветове, жизненост и красота на някоя от десетте топ дестинации с отстъпка до 300 евро, които ти предлагаме. Дали ще се любуваш на океана докато плажуваш на Малдивите, или пък ще си на латино фиеста в Мексико, зависи изцяло от твоите предпочитания. Не забравяй, че пичовете от Tripsy.club ти гарантират 100% забавление и незабравими моменти, за които да разказваш с години наред.

Кефи ли те?

Гората Хоя Бачу – Бермудския триъгълник на Трансилвания

Чувстваш се шибано заради лошото време? Имаме решение, брато!