in , ,

Знаеш ли какво е Трипстър?


Първите пролетни лъчи вече проникнаха между открехнатото перде, брато. Зимата само официално си отиде, но се надяваме, че топлите летни месеци са все по-близо. А с покачването на живака в термометрите веднага ни се отключва и апетита за пътувания. Започваме да чертаем в мислите си дестинации, за които само сме мечтали през студените зимни дни – плажове, старинни улици, европейски столици…вариантите са много.

Но понякога има един малък, но много важен момент – имаш възможност да пътуваш, но няма с кого. Приятелите нямат повече отпуска, скъсал си с гаджето или твоите близки са изхарчили всички спестявания за ремонт на панелката. Този проблем може да бъде решен, ако станеш Трипстър! Какво, какво? Tripsy.club е място, където ще намериш много нови приятели, докато си на път. Общество от хора, обожаващи приключенията и пътешествията. Казваме го като хора, които вече са го изпитали на собствен гръб.
Повече за нашето екстремно пътешествие можеш да прочетеш ТУК. Тогава срещнахме много млади хора, с които още след първите километри станахме приятели. Факт!

Сега не сме тук, за да те убеждаваме и да ти „бутаме“ в ръцете безплатни флаери. Желанието ни е да ти помогнем да избереш идеалната почивка, защото няма какво да се лъжем – всеки има нужда от такава. Посети новия сайт на Tripsy.club и сам избери дали си готов за нещо подобно. Разгледай предложенията, снимките, видеата. От тях си личи, че не става въпрос за обикновено пътуване, а за едно пътешествие с много емоции, настроение и високи честоти на положителна енергия.

А ако харесаш някоя дестинация, не се притеснявай да се обадиш на 0889 400 231 за повече подробности. Ако си запазиш екскурзия до 19.05, ще получиш 10% намаление от цената, само като кажеш че си читател на Brato.bg.
Попътен вятър, брато!

Кефи ли те?

Откриха църква, която издига в култ марихуаната

Глигани свитнаха главорези от ИДИЛ