Отворено писмо от авторите на Brato.bg

Отворено писмо от авторите на Brato.bg


Ако четеш този текст, значи поради един или друг начин не сме ти безразлични, брато. Надяваме се, че поне веднъж през последните 4 години сме успели да те накараме да се усмихнеш. Ако е така, значи работата ни по този проект не е била напразно.

А сега по същество. На 1 юни правим парти в клуб „Грамофон“ – яката работа, детският празник. Каним те официално на изтрещелия Купон за пораснали, като твоето присъствие за нас означава подкрепа. Понякога добрите приятели имат нужда от нея, знаеш. Пиенето не е достатъчно, парите никога не са, но спокойствието и куражът се раждат там, където присъстват готините хора.

За всеобщо щастие, няма да има кючеци на партито, понеже от тях ни се повръща. Няма да има и цигански оркестър. Нито ще раздаваме безплатни наркотици или кебапчета.

Ще има як звук, як рап, качествено обслужване и богат избор от менюто. На нашия Купон за пораснали ще си спомниш миналото, за да се осъзнаеш в настоящето. Ще погледнеш назад през призмата на музиката, за да видиш колко път си извървял от дете, а това ще те мотивира да извървиш още много по-дълъг и много по-успешен път. Пожелай ни го и на нас и ще си кажем едно приятелско „Наздраве“, брато.

През всички тези години правим сайта и Фейсбук страницата на добра воля. Питат ни всеки път що го правим, а ние всеки път отговоряме – не, щото изкарваме нещо, а щото ни кефи. Ставаме и лягаме с този проект и късаме с Цецките, за които това е „простащина“. Не, това е философия. Нашата обща философия. Философията БРАТО е философия на няколко поколения. Ако по времето на Тодор Живков роднини са се топили в полицията заради вицове, то сега е модерно да си пич. Мъжкият мироглед, черният хумор, мацките, знанията за света и здравето, любопитната информация… Избухваш в смях, показваш новия пост на колеги, теглиш по една майна на всичко живо, което те дразни. Ти си наш човек, брато, а ние сме твои хора, защото само твои хора могат да се скатават от истинската си работа и да пускат за теб някой и друг пост, мацка или статия.

И така, ще се радваме да се видим на второто парти на Брато. Купон за пораснали ще те зарадва и с програма, за всичко сме помислили. Ела и ще видиш.

Поздрави,
Ръководството