in ,

Жена се омъжи за гара, пътува всеки ден 45 минути, за да се виждат


Огледай се внимателно около теб, брато. Луди дебнат навсякъде. Напоследък най-много се срещат по спирките. Освен лудия бургазлия, който рита възрастни хора, има и далеч по-миролюбиви.

Керел Санта Фе е на 45 години и е омъжена за…влакова спирка, брато. Жената е от Сан Диего, Калифорния, и всеки ден пътува до гара Санта Фе, за да прекарва 45 минути с местната сграда.

Тя признава, че е влюбена в зданието от 9-годишна, а от известно време практикува секс със станцията на някаква психическа основа, която ние не разбираме и не знаем как да обясним.

Неотдавна “влюбените” гълъбчета дори празнували годишнина от своята сватба, въпреки че официално такъв брак не съществува.

“Нашата връзка започна през 2011 година – признава героинята в нашия материал. – Но нашата любов датира от времето, когато бях малко момиче. Когато се женихме, стоях до постройката и й обясних, че я взимам за мой партньор. Това беше най-щастливият ден в живота ми. Сега всеки ден пътувам 45 минути до спирката, за да се виждаме. Казвам й “здравей”, когато пристигна. Не съм правила публичен секс със спирката, искам хората да ме уважават.”

Карел дори е дала име на своята голяма любов – Даидра. Можем да пишем още много по темата, но допускаме, че няма смисъл. Има хора и хора, брато и няма как да разбираме всички. Важното е да има любов, но по възможност тя да е към оправдани предмети и същества. Може пък ние да сме сбърканите…

Кефи ли те?

Отворено писмо от авторите на Brato.bg

Сцена за “Оскар”! Бербатов и дъщеря му Деа в сцена от “Кръстникът” (ВИДЕО)