in ,

60-годишна търновка продаде ниви и си сложи силикон

60-годишна търновка продаде ниви и си сложи силикон

60-годишна търновка продаде 11 дка ниви, за да си сложи силикон, брато. Жената с инициали Н. И. дала всичките пари от сделката на стойност 8000 лева за заветната си мечта. Тя била готова на всичко за по-голяма гръдна обиколка напук на дъщерите си, които били твърдо против интервенцията. Злобни коври, ако питаш нас.

От много години дамата се оплаквала от своя бюст и често молела съпруга си да тегли кредит, с който да плати операция за поставяне на силикон. Според нея раждането на децата и най-вече кърменето нанесло сериозни щети на цомбите. Идеята да преодолее белезите на времето обаче се струвала абсурдна на съпруга и винаги отказвал. Двете й дъщери също смятали, че подобно желание не отива на възрастта й и дори били убедени, че просто се шегува.

60-годишна търновка продаде ниви и си сложи силикон

След смъртта на мъжа си обаче 60-годишната жена решила, че вече е време да направи голямата крачка към реализиране на мечтата си. Тя се консултирала с нотариус и брокер колко пари най-много може да й платят за дядовите й земи в Бряговица. Бързо се появил кандидат-купувач, който предложил 10 000 лева за целия земеделски имот. Без да каже на никого от семейството, тя се съгласила и тайно подписала договора за продажба.

Нейна приятелка пък проучила какви са възможностите за поставяне на качествени импланти у нас. Казала на дъщерите си, че отива на семейната вила в Балкана заедно със съседите, които са близки приятели на фамилията. Момичетата не се усъмнили в нищо, докато не минали цели 3 дни преди майка им да им се обади.

60-годишна търновка продаде ниви и си сложи силикон

Започнали да й звънят през няколко минути, но жената не вдигнала. Притеснени, че може да се е случило нещо лошо на вилата, отишли до дома на съседското семейство, за да проверят дали са се върнали от почивката. С изненада установили, че комшиите изобщо не са ходили никъде заедно с майка им. Същата вечер тя се обадила на голямата си дъщеря и споделила истината. Суетната търновка помолила да дойдат да я приберат от София, защото й свършили парите.

Когато си дошли вкъщи, жената разказала какво е направила, но била с видимо приповдигнато настроение и без капка съжаление за стореното. Споделила, че в болницата се отнесли много добре към нея и никой не приел с насмешка желанието да се почувства красива, макар да е на 60 години.

60-годишна търновка продаде ниви и си сложи силикон

Наложило се няколко дни дъщерите й да я обслужват, защото трябвало да носи специална ластична лента, докато зараснат тъканите. След петия ден обаче болката отшумяла и майката вече се радвала на резултата.

Кефи ли те?

Dj Ross пред Брато: Хората излизат, за да си покажат скъпите дрехи

“БМВ” пуска самоуправляема кола през 2021 година