Жените късат синджира на 40-години и искат яко чОк-чОк

Жените късат синджира на 40-години и искат яко чОк-чОк

Най-голямо удоволствие от секса жените започват да получават към 40-годишната си възраст, установи проучване в САЩ, брато. Това предимно са милфчици, които късат синджира в леглото.

Според сексолозите към и след 40-те си години жените повече не се комплексират от особеностите на своето тяло – вече не се смущават много-много нито от повечкото килограми, нито от недостатъците на фигурата си. Затова те се отпускат и получават търсеното удоволствие. Това споделиха 65% от допитаните.

Ще кажеш, че ние сме гларуси, не лешояди, но веднага ще ти припомним едно изказване по темата на чичо Чарли Шийн в интервю преди време.

“В по-възрастните жени влиза като в маргарин”.


Освен това на споменатата възраст Цецките престават да изпитват илюзии към мъжете и предпочитат да бъдат пределно откровени. Изследването установи, че след 40-те си години жените по-рядко симулират оргазъм (само 37 % срещу 55 % на млада възраст). Дамите знаят как да си доставят удоволствие и умело водят за носа партньорите си – всеки случай така смятат 77 % от анкетираните.

Освен това 70% жените, участвали в допитването, споделиха, че се чувства по-уверени в сексуалния си живот в сравнение с времето, когато са били 20-годишни брезички.

Според сексолозите след 40-те жената разбира, че младостта й приключва и затова прави всичко, за да се почувства привлекателна и сексуална. Демек – яко чОк-чОк.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *