in

Световни шампиони се пускат в ULTIMATE PRO FIGHT 5

7708_10206405924812259_1718669275050207249_n
Ясни са участниците в най- грандиозния боен спектакъл, брато, който ще се проведе у нас. Става въпрос за професионалната гала вечер по кикбокс и муай тай ULTIMATE PRO FIGHT 5, насрочена за 27.05.2016г. в Дворец на културата и спорта.

Под един покрив са събрани няколко от най-елитните състезатели по този вид спорт. Както вече цяла България, знае преди броени дни се завърна националният ни отбор по муай тай с 4 Световни шампиона. 4, брато! Единият от тях Кристиян Георгиев (Крис), който направи истински фурор в сърцето на Кралство Тайланд, вече е потвърдил участието си и се готви усилено. Световният шампион в стил К1 от 2015г. и абсолютен фаворит Александър Георгиев, наричан сред приятелите си Сашо-маваши заради убийствените си хай кикове, също потвърди и попълва файт картата. Безспорният победител в последната проведена гала отново в град Варна Рангел Иванов, който е многократен Републикански шампион, а вече и доказал се професионален боец отново ще вземе участие.

Припомняме ти, че в последния си мач Рангел в буквален смисъл на думата разцепи противника си от Сърбия. Следващият варненец Христо Христов – бронзов медалист от Европейското по кикбокс в Билбао отново е на линия и е готов за предизвикателство и нови върхове. Продължаваме файт картата със скандалния Бранко Бабачев, който бе обявен за номер едно на Делта гард. Той отново хвърли ръкавицата в лицето на своите противници и заяви, че ще “къса глави”. След като се завърне от международния лагер за обучение Бранко ще има време да се отдаде на професионална подготовка при едни от най-големите светила в този спорт и да докаже кой е номер едно.

Следващият доказал се на профи ринга и участник в галата е Цветозар Кючуков – Нинджата. Всеки занимавал се с бойни спортове добре познава името и знае на какво е способен след защитата на титлата си в София, Нинджата направи един зрелищен мач и във Варна срещу Георги Дойчев. Продължаваме със Сергей Александров – сребърен медалист от Световното по муай тай преди броени дни. Това е човекът с може би най-чиста техника и атрактивни мачове, който също пое пътя на професионалиста и заслужено отново бе поканен и той потвърди своето участие в ULTIMATE PRO FIGHT 5.

Следва Атанас Божилов – Наката – абсолютен шампион в категорията си, многократен Републикански шампион медалист от Световни и Европейски първенства по кикбокс и муай тай. Човекът с невероятна сила и бързина, страхотна физика и излъчване на истински съвременен гладиатор. Завършваме с гвоздеят на вечерта, непобеденият през последните пет години на професионалния ринг трикратен Световен и трикратен Европейски шампион по кикбокс и муай тай Владимир Вълев – ПИТБУЛА. За него нямаме какво повече да добавим, но можем да кажем само едно: ще има зрелище, което трябва да се гледа на живо! Това, брато, са само част от хората, които ще станат част от събитието наречено ULTIMATE PRO FIGHT 5. Най-добрите в България ще спорят помежду си. Ще има и международно участие на Световно ниво. Приготвили сме ти и изненада.

Кефи ли те?

65-годишен счупи рекорда за най-много лицеви опори

Произвеждат само 40 модела от новото Lamborghini Centenario (СНИМКИ)